SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Vase misljenje o igrama na TWB sajtu

Vase misljenje o igrama

Pozdrav svima,

Od danas pisemo Vase misljenje o igrama.  Resili smo da ne pisemo vise svakodnevne vesti sta ima novo u igri koji premium tenk je WG izbacio, koliko zivaca,vremena i para morate da izdvojite za novi maraton, i tako te stvari koje su do sad bile na sajtu. Znaci sad je plan da malo promenimo koncept, ne iz razloga sto sad imamo gomilu sajtova koji to pisu nego sto smo se svi zasitili toga. Meni treba malo vise zanimljivosti, malo vise neke akcije, malo humora….

Pisite nam ovde u komentarima da li da imamo posebne teme na koje cemo davati misljenja ili onako random kome je sta na srcu 😀  Koga nervira koji klan, koji igrac, koji tenk, gold municija, premium tenkovi, pay to win igra wot , razni video sadrzaji, razne slike….  Napominjem da mozete pisati za bilo koju igru a ne samo za “usrani” WOT.

Posaljite nam Vase misljenje o igrama!!!

Kao i obicno vas text mozete poslati na kontakt formi ovog a i TWB-Gaming sajta kao i na neku od nasih facebook stranica.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Vase misljenje o igrama na TWB sajtu […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x