SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB-G klan -klan namenjen igračima koji žele da aktivno učestvuju u eSports takmičenjima

TWB-G klan

Da li želite da aktivno učestvujete u timskim eSports bitkama poput FACEIT turnira, WoT 486 turnira, ESL turnira raznih formata? Ukoliko je vaš odgovor na ovo pitanje “da”, onda dođite u TWB-G klan da zajedno rokamo!

TWB-G klan

Pre nekoliko meseci došli smo na ideju da ponovo napunimo TWB-G klan zbog toga što je stajao prazan. mr_Kela i ekipa bili su u TWB-L klanu i ovaj je stajao bukvalno prazan. Početna ideja bila je da okupimo ljude sa Balkana koji bi želeli da igraju zajedno i da uz našu pomoć s vremena na vreme odigraju koji trening da nauče slabe tačke na tenkovima, pozicije na mapama itd. Sada smo pak smislili novi plan. mr_Kela, kao i cela ekipa sa TWB-Balkan sajta biće u TWB-G klanu i želimo akcenat da stavimo na eSports takmičenja. Jasno nam je da veliki procenat igrača kuburi sa goldom. A nema lakšeg načina da ga osvojite nego na turnirima. 3vs3, 5vs5, 7vs7, pokušaćemo da pokrijemo sve formate. Naravno, to zavisi i od vas. Šta su vaši afiniteti, mogućnost da se prilagodite većem ili manjem timu.

<<< Aplicirajte za TWB-G klan >>>

Sa druge strane, Stronghold bitke sa novim 9.17.1 update-om čine se jako interesantnim i ljudi kažu da se može uzeti mnogo love. Ipak, to nam neće biti prioritet. Ako se većina složi, igraćemo. Ali prvenstveno hoćemo da ljudima omogućimo da uzimaju goooooold. Mnogo golda, putem turnira. Tako da, ukoliko želite da igrate timski i da učestvujete na turnirima pošaljite vašu aplikaciju ovde. WN8 nije presudni faktor, otvoreni smo za sve članove koji žele da nauče da funkcionišu u timu. Naravno, bilo bi lepo da imate tier 6-8-10 tenkove da bismo mogli da radimo posao sa turnirima. 🙂 Ukoliko želite da igrate samo tier 6 turnire za početak, onda vam nisu potrebni tier 8-10. Sa druge strane, ukoliko želite samo tier 8, onda vam nisu potrebni tier 6 tenkovi itd. U svakom slučaju, dogovorićemo se lako, jer želja za igrom je najvažnija, ostalo će već doći.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x