SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Klondike – Zauzmi Sjever u Grand Battles / Epskim bitkama

klondike

Ako mislite da je zima vrijeme za povratak u zatvorenu zgradu sa toplotom, onda pripremite se za akciju Tier X na Klondike. Postaje stvarno vruće na ovoj novoj zimskoj mapi kada dvije ekipe ukrste rogove u Grand Battles / Epskim bitkama. Uzbudljivo? Hajde da to istražimo zajedno i naučimo kako da snajpamo, izbacimo i ubijemo protivnike koji se bore u varljivo vedro Sjevernoameričkoj divljini!

Inače sjećate li se kad smo pisali o mapi Koondike, ako ne bacite pogled klikom ovde.

Klondike je direktan odgovor na vaše zahtjeve da oživite 30v30 bitake sa novom kartom i nadamo se da če svi da uživaju! Povratne informacije zajednice će nastaviti da potiču evoluciju Grand Battles / Velikih borbi, jer ažuriramo mod sa novim funkcijama i sadržajem.

Sažetak

Podešavanje: Sjeverna Amerika
Veličine: 1,4 × 1,4km
Režim: Grand Battle / Velika Bitka (Standard i Encounter formati – obavezno izaberite “Grand Battle”, “Standard” i “Encounter” u podešavanjima igre da biste se uparili u oba slučaja)
Ciljevi: Zauzmite bazu (neprijateljska baza za Standardni režim ili neutralna za Encounter) ili uništite sva neprijateljska vozila.

Dobrodošli u Klondike

Inspirisani avanturističkim pisanjem Džeka Londona ( jack London), Klondike donosi borbe tenkova u Sjevernu Ameriku, gdje prljave ulice i stare napustene zgrade u rudarskom naselju govore priču o zlatnoj groznici ( Gold Rush ). Međutim, nemojte da vas omete i zbuni mir  hladnog vremena. Napuštene kabine, snijegom poplavljeni brdski putevi i prašnjave obale ujedinjuju se zvukima bitke kada je vatreno oružje u punom kriku.

Putevi i pozicije

Timovi započinju u jugozapadnim i sjeveroistočnim uglovima mape, sa tri tačke pojave (Spawn point) i tri rute koje vode do neprijateljske teritorije. Krenite na sjever na mali rudarski grad i napadnite most na rijeci u centru, ili pređite u napušteno naselje na ostrvu na jugu.

Koji god pravac branite ili napadate, ostanite fokusirani na interesantne tačke koje se nalaze na ničijoj zemlji između dva logora. Očekujte bitku za te oblasti: tvrdeći da im pruža taktičku prednost u blizini kopna. Kada imate kontrolu nad interesnim tačkama, nastavite da zauzmete odbrambene pozicije neprijatelja.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x