SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Ženski glasovi u Patchu 9.19 Da li je to najveći problem WOT-a?

ženski glasovi

U Patchu 9.19 će se dodati i ženski glasovi za poadu. Konačno će i devojke propričati. A šta će osim toga stići možete videti ovde.

Ženski glasovi

Mnogi su ovo zamerali Wargamingu. I eto konačno će stići ženski glasovi u WoT. U sledećem videu možete čuti kako će se oglašavati sovjetske devojčice:

Lepi glasovi, nekako prijatni za uši   😎

Dopuna:

WoT Clue je objavio još jedan snimak gde možete čuti ženske glasove za svaku naciju:

00:01 – Kineskinje
09:04 – Čehinje
18:59 – Francuskinje
29:21 – Nemice
39:37 – Japanke
50:00 – Švedjanke
1:00:25 – Britnke
1:08:59 – Amerikanke

Sad su svi na okupu i muški i ženski galsovi. Koje ženski gals vam se najviše svideo? I koje devojčice ste uzeli kroz misije? Odgovore kao i uvek napišite u komentarima.

Zabavite se na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
grunf muj

Ne , nego je najveci problem postao ubijanje igre u vodu, vise nemozete igrati vod ako niste sa istim tirom, pa sta ako nas saigrac nema uopste taj tir. ili akohoce bas nizi ili visi tir da igra jer smatra da je bolji od drugih potivnika po igri. I kako to da je realno da vam artiljerija osamuti svu posadu bez ostecenja a nije realno da vas artiljerija ubije iz jednog metka ,.Kolko vidim cim se igraci nauce igrati sa jedno vrstom tenkova oni ih odmah menjaju. Po meni test server igraci nisu vise nimalo merodavni za novine na igrici..treba… Read more »

[…] patcha mešato sa bratstvom. Ova odluka nastavlja niz vesti o ženskoj posadi koja posle dobijanja glasova dobija i mogućnost mešanja. Prenosi WoT […]

[…] Ženski glasovi u Patchu 9.19 Da li je to najveći problem WOT-a? […]

[…] Ženski glasovi […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x