SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Završen je prvi TWB turnir za ljude sa prostora Balkana

treci TWB turnir 2 Podela golda

Pozdrav tenkisti!

Danas je odigran prvi TWB turnir na FACEIT platformi. Svih 16 mesta je bilo popunjeno, što nam sugeriše da sledeći put napravimo više mesta da bi što više vas moglo da se takmiči. Pobednik je tim team_obalasRed koji je u finalnom meču savladao tim EX.  Ova dva tima su u polufinalu pobedila timove yo-yo (vs. team_obalasRed) i Yug (vs. EX). Ujedno, ovi polufinalisti (yo-yo i Yug) su takođe dobitnici nagrada.

Čestitamo pobednicima i voleli bismo da nam svi učesnici ovog turnira kažu svoje utiske, odnosno, da li je bilo teško igrati, kako su se oni osećali tokom borbi i tako to. 🙂 Podelite vaša mišljenja sa drugima, možda im to bude dodatna motivacija da vam sledeći put budu i konkurencija. 😀

MOLIMO KAPITENE TIMOVA DA NAM POŠALJU SPISAK NIKOVA U IGRI IGRAČA IZ SVOJIH TIMOVA DA BI MOGLI DA DOBIJU GOLD KOJI SU ZARADILI. TO MOŽETE URADITI SLANJEM PORUKE NA NAŠU FB STRANICU TWB BALKAN: https://www.facebook.com/TWB.Balkan.

Na ovom linku možete pogledati i sve rezultate turnira, kao i sve timove koji su na njemu učestvovali: https://www.faceit.com/en/wot_EU/tournament/2be83221-d45b-454e-ab05-22153647ab9c/brackets.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x