SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Završen je peti TWB Balkan turnir – sumiranje rezultata

TWB Balkan turnir

U petak 20. 12. 2016. godine odigran je i poslednji TWB Balkan turnir u 2016. godini. Pobednici ovog turnira su igrači iz tima JSS, dok je drugo mesto zauzela ekipa DTJO. Pobednička ekipa u polufinalu je dobila ekipu Knobovi, dok je DTJO bio bolji od ekipe yolo. Još uvek nam sve ekipe nisu poslale imena igrača svojih timova da bismo mogli da pošaljemo listu Wargaming-u za isplatu golda, tako da molimo kapitene ovih ekipa da učine to što je pre moguće. Na ovom linku možete pogledati kako je izgledao celokupni turnir i ko je sa kim igrao: https://www.faceit.com/en/wot_EU/tournament/ee0e0d09-089d-4ddc-a282-f3a072b409d6/brackets.

Sumiranje TWB Balkan akcija u 2016. godini

Kako to obično biva na kraju jedne i početku druge godine, valja sumirati rezultate. Organizacija turnira za sve ljude sa prostora Balkana svakako predstavlja važnan korak za nas. Nadamo se da ćemo u ovoj godini uspeti da se izborimo i za formiranje Balkan lige i da na taj način doprinesemo još većem razvoju eSports takmičenja na našim prostorima. Imajući u vidu koliko se eSports razvio i poslednjih par godina i kojim tempom se to dešava, mislimo da bi mnogima odavde bilo interesantno da se oprobaju u tome.

Ocenite TWB Balkan

Na vama je sada da procenite naš rad. Kako biste ocenili naš trud i ideje koje prokušavamo da sprovedemo u delo? Da li smatrate da su vam naši saveti u vezi sa napretkom u igri pomogli da unapredite vaše znanje? Da li vam se dopada način na koji smo opisali taktike na pojedinim mapama u random bitkama? Recite nam u komentarima, hajde da napredujemo zajedno.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x