SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Završen je drugi TWB turnir za ljude sa prostora Balkana

treci TWB turnir 2 Podela golda

Pozdrav tenkisti!

Sinoć je odigran i drugi turnir TWB organizacije na FACEIT platformi za igranje turnira. Pun fond timova (32) borio se za titulu najboljeg. Pobednik je tim OpaCupa koji je u finalnom meču savladao tim madzone. Timovi team_Mire_96 i WARDOGS zauzeli su treće i četvrto mesto.

Molimo sve kapitene timova koji su osvajači golda i FACEIT poena da nam pošalju spisak imena igrača iz igre na https://www.facebook.com/TWB.Balkan kako bismo mogli da pošaljemo listu Wargaming-u u vezi sa isplatom golda. FACEIT poene ste dobili odmah, ali gold stiže u roku od 7-10 dana (tako su nam rekli u Wargaming-u). 🙂 

Pored toga, bilo je problema u vezi sa vremenom kada su se birale mape i ovom prilikom se izvinjavamo svim igračima i timovima koji su iz tehničkih razloga bili onemogućeni da prikažu svoje znanje i veštinu. Problem je otkriven i neće se ponavljati u budućnosti.

Na ovom linku možete pogledati sve timove koji su učestvovali na turniru i kako je turnir u celini protekao: https://www.faceit.com/en/wot_EU/tournament/1f68e9e4-d1f7-4ee1-85b1-6c9a48c29d1e/brackets.

Nadamo se da ćemo se videti u ovako velikom broju i na sledećem turniru, a do tada, srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x