SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Završen četvrti TWB Balkan turnir

rezultati

Pozdrav tenkisti!

Četvrti TWB Balkan turnir je završen, a kao i prethodni naši turniri, trajao je manje od sat vremena. Popijete kafu, ispričate se sa drugarima, odigrate koju partiju i uzmete gold. 🙂 A što se golda tiče, njega su uzela prva četiri tima od ukupno trinaest koliko je bilo prijavljeno. Gold su osvojili timovi (količina golda se odnosi na to koliko je osvojio ceo tim):

  • 1. mesto – OpaCupa – 2.400 golda
  • 2. mesto – JSS – 1.800 golda
  • 3. mesto – Iz voza – 1.200 golda
  • 4. mesto – team_Byoza_Merci – 1.200 golda

Ovom prilikom čestitamo timovima na dobrim rezultatima i molimo kapitene ekipa koje osvoje gold i FACEIT poene (1.-2.-3.-4. mesto) da nam u što kraćem roku pošalju email sa imenom svog tima i imenima iz igre igrača koji su u njemu igrali, kako bi mi spisak sa imenima igrača prosledili Wargaming-u i kako bi igrači dobili nagrade koje su osvojili. Naša email adresa je: twb.esports@gmail.com.

Igrači takođe moraju imati u vidu to da se za isplatu golda, nakon što mi pošaljemo spisak igrača, čeka 7-10 dana, a nakon što pošaljemo spisak imena, mi sa isplatom više nemamo ništa. Konkretno za ovaj turnir će možda biti i produženo vreme čekanja isplate zbog praznika.

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @nik_pen i @MiloshansTWB) i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x