SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Zašto više neću pisati o WoT Blitz?

WoT Blitz

Primetili ste da od samog početka sam slabo pisao i nisam se nešto pretrgao oko ove igre. Sada ću najiskrenije da vam kažem zašto više necu pisati o WoT Blitz. Wargaming je izgubio nekadšnji sjaj. Savršen dokaz jeste broj gledalaca na Twitch-u za sve njihove igre. Mislim da oni malo zaboravljaju da oni i njihova zarada zavise od nas igrača, a ne mi od njih.

Mene je lično pogodili šta sam očajnički tražio da podele poneki moj članak, a međutim dobio sam odgovor da ne rade van engleskog govornog područja. Ok…. Po meni je to mala diskriminacija. Ne želim da komentarišem da za moj rad nisam dobio ni jedan gold, niti minut premiuma, ništa… Dobili sa besplatnu reklamu, a ne mogu da podele jedan običan članak. Koja je njihova filizofija i šta oni misle…ne zanima me. Ali put kojim idu meni se ne sviđa. Mnogi strimeri i youtube-ri  im okreći leđa, možda je to dokaz da treba malo da se otrezne i da pokažu poštovanja prema ljudima koji ih reklamiraju i promovišu.

Takođe, prestajem sa aktivnim igranjem ove igre. Nemam nikakav specijalan razlog, jednostavno godinu i po dana igranja i malo sam se zasitio.

Ja sam ovde jer volim pisanje i gaming generalno. Tako da u budućnosti moj rad ću fokusirati na vesti iz sveta igara i možda da ubacim neki članak tipa moja mišljenja pa da se u komentarima pokrene neka diskusija. Ako postoji neko koga sam razočarao što se tiče WoT Blitz, najiskrenije mi je žao. Ostanite uz nas, a uskoro vas očekuje pregršt svežeg sadržaja.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1compress

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x