SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Zašto bi Hitler spalio SerB-a i ceo Wargaming?!

Wargaming tiger 1

Zašto bi Hitler spalio SerB-a i ceo Wargaming?! Nije da se to pitam od juče, ali mi je juče postalo definitivno jasno. Odavno sam imao želju da vozim ikonu nemačke vojne industrije Drugog svetskog rata. Gotovo odmah nakon što sam počeo da igram ovu igru Wargaming-a. Meni je to jedan od najlepših i elegantnijih tenkova u igri. A kada se na to doda istorijska referenca koju ovaj tenk poseduje, želja da upravljate njime postaje još veća. Međutim, trebalo je dosta tenkova izgrindati za koje nisam bio zainteresovan pre nego što bi konačno istražio Njega. Zbog toga se i nisam odlučio na taj put. Eto, sve do skoro. Juče sam konačno kupio Tiger I tenk. Savršenstvo nemačke vojne industrije svog vremena. Strah i trepet za savezničke tenkove. Tenk koji je Ruse naterao da daju svoj maksimum radne i intelektualne snage da bi izašli na kraj sa njim.

I, Wargaming-že šta je bilo onda?

Da vam iskreno kažem, duboko sam razočaran šta je Wargaming uradio sa ovim tenkom. Sreća pa sam imao otključane topove i radije sa nemačkih srednjaka inače bi to bio najbolniji grind ikada u mojih 23k bitaka. Pa Tiger I je hodajuća vreća za udaranje. Taj tenk ne može ništa živo odbiti, okreće se kao Titanik, a T29 i IS deluju kao bolidi Formule I naspram njega. Najveća prednost je top, jer brzo puni i ekstremno je precizan. To se mora priznati. Aliiii… Prvo strada motor, posle ammo rack i onda punite kao IS, a imate alfa štetu prilično manju njego Rus. Teško može da nosi partiju kao što to rade Rus ili Amerikanac, jer vas se niko ne plaši. Definitivno nije za prvu liniju, već za podršku iz pozadine. Osećam duboku potrebu da kažem ljudima koji ga grindaju od početka: “Braćo, neka vam je sa srećom, trebaće vam!”

Žašto je to tako?

Pa, najviše zbog toga što je Tiger I konstruisan za borbe na 1000-1500-2000 metara, a ne na 300m kao što je slučaj u WoT-u. On je snajper, vrlo ozbiljan. Takođe, njegov glavni istorijski konkurent IS (IS-1) ne bi smeo da ima top od 122mm. Takođe ni motor od 700ks, već od 600. A to bi značajno uticalo na mobilnost Sovjeta. Ipak, ne ide meni loše sa njim. Mada sam svakako planirao da budem i bolji. Samo sam razočaran koliko je ograničen u odnosu na ostale teškaše iz svog tier-a. I koliko je naporno igrati ga. Možda bi neki drugi mod osim random-a omogućio da Tiger I konačno opravda reputaciju koju ima, bar kada je istorija u pitanju?

Kako dalje?

Još uvek se privikavam. I definitivno će biti tenk sa tri oznake izvrsnosti u mojoj garaži. “Ko sme, taj može!” – rekao je davno vojvoda Živojin Mišić. Ali sam definitivno razočaran zbog toga koliko je loš u odnosu na istorijsku referencu koju ima. Koga zanima istorijski razvoj ove mašine, može o tome da pročita ovde.

Eto, zbog toga mislim da bi Hitler imao svašta nešto da prigovori Wargaming-u. Kakva su vaša iskustva sa ovim tenkom? Recite nam u komentarima.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mitrovic Aleksandar

I ja sam razocaran.Nemam ga ali smo se sretali mnogo puta u igri.Uvek sam ga busio sa t29,gde god da gadjam.A kad sam tek poceo da igram,bila mi je zelja da stignem prvo do najboljeg tenka iz ww2 ali igri ionako pola tenkova nisu iz tog doba.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x