SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Zašto baš mene?

rezultati_slika

Još jedna mala igrica na našem sajtu gde možete osvojiti bonus kod sa 7 dana premiuma i 400 000 kredita naravno za World of Tanks.  Kao što i sam naslov posta kaže igrica se zove Zašto baš mene ili Zašto baš ja. Sad se vi pitate kako da je igrate?
E ovako:

  • Treba da napišete komentar na našem fejsu na ovaj pinovani post u 2-3 rečenice(ma može biti koliko hoćete) a na temu Zašto baš mene ili Zašto baš ja ili šta sam kome zgrešio?
  • Komentar treba da bude zanimljiv i duhovit i da nije vulgaran
  • Treba da ste fan naše fejsbuk stranice
  • Koji komentar ima najviše lajkova do ponedeljka(19.09) 18h dobija bonus kod
  • A ako bude baš toliko zanimljivih komentara a verujem da hoce, stavićemo ih i na sajt  🙂

Znači to je to 🙂 Želim vam sreću i da raširite ovaj post sa klanskim drugarima možda će vam baš oni lajkovati komentar i na taj način doneti pobedu u ovoj igrici. A što se tiče teme o kojoj treba pisati, pa tu ima materijala kolko hoćete, iskreno bar ja na dan imam u 50% partija situacija gde se iznerviram i rejdzujem Arty zašto mene, šta sam ti ja uradio pa se iživljavas na meni i tako te fore 🙂

 

Cilj ove igrice je da prelistate malo i sajt, da vidite da ovde ljudi rade vredno kako bi svima olakšali   WOT, a i ujedno obavestili sve o tome u kom smeru ide razvoj igre. Takodje ovde možete naći vesti i o drugim igrama i dešavanju u gejming svetu.

Ovde uvek možete naći linkove do naših medija tako da ne oklevajte nego lupaj taj like/follow/subscribe 😀 🙂
social

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vedad ibrahimovic

Nagovorio me Sanel,nisam ja dedem ????

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x