SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Zamena premijum tenka za drugi premijum tenk

Kad se dva sveta sudare

Pozdrav tenkisti!

Na mnogim forumima i stranicama se pojavila vest da će premijum tenkovi moći da se prodaju za gold, što i nije tako loša stvar ukoliko vam se ipak ne sviđa tenk koji ste kupili. Međutim, kako Harkonnen na svojoj stranici prenosi:

“Ova informacija je ustvari netačna. Murazor je najavio tokom WG Festa da će se pojaviti nova opcija, koja će omogućiti igračima da zamene premijum vozila koja im se ne dopadaju. Ali ne za gold, nego za drugo premijum vozilo i igrači će morati da plate naknadu u vidu golda.”

Ispostavlja se da vam Wargaming ipak neće tek tako vratiti Gold koji ste dali za Premijum tenk. Čak će vam i naplatiti zamenu vozila. Ali ipak, bolje mala naknada nego da “zaglavite” sa tenkom koji vam se ne dopada. Šta vi mislite o ovome?

Izvor: thedailybounce.net

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @nik_pen i @MiloshansTWB) i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x