SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Zakrpa 9.17 vam poklanja 1 dan Premijum naloga

vreme izlaska

Pozdrav tenkisti!

Zbog velikog broja izmena, koje su morale da se izvrše pre izbacivanja nove zakrpe, ona nije stigla kada je bilo očekivano, jer su morala da se odrade dodatna testiranja izmena koje su izvršene, da bi se otklonile greške koje su možda prilikom izmena napravljene.

Zbog odlaganja izbacivanja zakrpe, Wargaming je odlučio da svim igračima pokloni po jedan dan Premijum naloga. Premijum nalog će biti dostavljen na naloge igrača unutar nekoliko sati nakon pokretanja servera, a sve što vi trebate da uradite kako biste aktivirali Premijum je da se ulogujete u igru. U slučaju da je neko već ulogovan u igru i nalati se u partiji, Premijum nalog će biti aktiviran po izlasku iz bitke.

Izvor: vk.com/wotclue

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @nik_pen i @MiloshansTWB) i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x