SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

XVM, WN8 i QuickyBaby pogled iz drugog ugla

xvm-wn8-qb

XVM, WN8 i QuickyBaby hmmm… Šta je to što me je navelo da ih sve stavim zajedno u naslov? Prvobitno bi pomislili da je to zbog toga što QiuckyBaby ima modpack koji sadrži XVM. Pogrešili bi u tom sučaju. Na drugu loptu možda zbog QB visokog WN8. Drugi promašaj, još jedan i idete na klupu. Zbunjeni? Krenimo redom…

XVM

Kad bi mi neko na početku bitke napisao da imamo ovolike ili onolike šanse za pobedu

Kad bi taj neko to već uradio napisao bih mu “cancer mod user” ili nešto slično. Verovato ste do sada već pročitali šta kolega Miloshans kaže na temu XVM. I svih ograničenja koja xvm donosi. Ako niste kliknite ovde.

Ja donekle delim njegovo mišljenje. Ja nisam ljubičica mene to toliko ne dotiče. Ali me dotiče kad vidim da neki u mom timu idu na unicume umesto da završavaju tenkove. Uglavnom ti tenkovi po nekom pravilu završe njih. I to zna da frustrira. Mnogi napadaju unicume jer žele da se dokažu. Ali kome? Yolo rush na ljubičicu, prangijanje od ostatka protivničkog tima i garaža za tebe. Svaka čast dokazao si se, ali kao idiot. Idiot je najblaži izraz koji sam pronašao za takve ljude.

Lično igram bez modova i ne vidim neku preveliku korist iz korišćenja xvm i sličnih. Šanse za pobedu, koji je bolji igrač od koga? Gledajte koji su tenkovi nasuprot vas. Gledajte karakteristike mape. Upoznajte mape na kojima igrate, ukoliko niste sigurni gde treba da idete – pitajte. Reći će vam neki iskusniji igrač, komunicirajte sa saborcima. Niko ne zna sve, ali neki ipak znaju malo više.

WN8

Pričati o xvm a ne pomenuti wn8 je besmisleno. Jer je ipak wn8 taj čuveni pokazatelj kvaliteta igrača. Na pitanje Kako podići wn8? Je dat odgovor ranije. Ali kao i u prošloj temi postoji mala razlika u mišljenjima. Ja ne smatram visok wn8 kao merilo znanja i kvaliteta. Verovatno je da neko ko ima 20-30k bitaka i visok wn8 dobar igrač. Ali… ali da li je taj neko odigrao hiljade i hiljade bitaka kao cava na crvenoj liniji? To ne možete znati. Jer statistika je kao bikini. Može da pokaže dosta ali ne i ono čemu težite.  O xvm i wn8 možemo pričati do prekostura i svi ćemo imati šta da kažemo. Svi ćemo imati svoje ZA i svoje PROTIV.

Gde ste?

Još jedna stvar vezana za wn8. Nisam video mnoge “ljubičice” iz balkanskih fb grupa na TWB Faceit turniru. Iako sam vidjao kako kukaju što nemaju gold, kako goldom pucaju na njih bla, bla, bla… Čega su se ti ljudi uplašili kad se nisu pojavili na okršaju balkanskih igrača. Da se neće slučajno pokazati da su unicum status zaradili kampovanjem sa lightom? I da je njihov wn8 samo varka.  Ne, ne čine neke WGl i ESL timove. I kako to da nisu u nekom timu, a da  su ljubičice? A da napisao sam već zašto.

Igram iz zabave

Omiljeni izgovor za nizak wn8. Igrati WoT iz zabave je gotovo nemoguće na višim tierovima. Vi ste se odavno navukli na igru kad imate 10k bitaka i možda neki tier 10 tenk. Oni koji zapravo igraju iz zabave su oni koji sa BT-7 arty , KV-2 ili nekim sličnom troll tenkom imaju 10k bitaka. Njima je svejedno za ishod. Bum! Pa šta bude, ili ide u highlights ili u zaborav.

QuickyBaby

Ako ste do sada shvatili šta su predstavljale prve dve teme iz nalsova, vreme je da saznate šta donosi treća. Nadaleko poznati youtuber i streamer. Igrač koji je svoj wn8 zaradio pošteno. I koji ima izuzetno znanje.Možda je on zapravo razlog za ovaj tekst tj jedan njegov video. Video u kojem govori o prednostima i manama xvm moda. I koliko vas zapravo može ograničiti. Koliko vas može zaslepeti u odlučujućem momentima. Staviću i video u tekst naravno. Jer mnogi poveruju u nešto tek kad QB kaže da je tako.

Verovati mišeljnju jednog čoveka može biti pogrešno. Pa do Galileja su mislili da je Zemlja centar univerzuma. Tako da ćete i vi, svi, videti zašto je xvm sa svojim wn8 koji prikazuje Rak rana WoTa.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x