SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

WZ 111 mobilni teškaš u premium shop-u

WZ – 111 bio je Kineski pokušaj da se poboljša na Sovjetski T-10 teške tenk .Spada u kombinaciju IS-3 i IS-6 Sovijetskih tenkova samo sa nekim poboljšanjima. WZ – 111 je trebalo da zameni sve sovjetske je IS-2 i IS – 3 tenkova u službi . Međutim , zbog dizajnerskih nedostataka , samo jedan prototip je završen pre pada 1964. godine, kada je otkazan razvoj.

WZ-111 je Kineska verzija Sovjetskog teškaša T-10. Opremljen topom 122 mm D-25TA i motorom

Noricon 12150L od 520 konja ovaj tenk spada u živahnije teškaše jel ostvaruje brzinu od 50 km/h, što je sasvim dovoljno da se brzo premesti sa pozicije na poziciju. Njegova agilnost u pogledu brzine i dobar radio opseg svrstavaju ga u tenkove sa boljom mobilnošću.

Naravno o ovome tenku bi smo mogli da pišemo i pišemo a stigla je vest iz Wargaminga da će u terminu od 26. avgusta pa do 2. septembra biti u ponudi u premijum šopu. Sa cenom od 44.99 Eura u tom periodu imaćete mogučnost da ga pazarite i u tu cenu ostvarite 30 dana premijuma i slot u garaži. Na zvaničnoj stranici World of tank posetite premijum prodavnicu i naravno pazarite ovog izuzetnog teškaša.

Osim toga tu je još par interesantnih ponuda ali više o tome na gornje pomenutoj stranici. GG

Untitled-2

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x