SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

WoWP – Krenule su bitke, ili ipak nisu…

wowp - bitke

WoWP iliti World of Warplanes je igra koju sam odnevano počeo da igra. To jest od juče.

WoWP i prve bitke

Nastavljamo na prethodni tekst. A to je da je malo igrača. Kao što sam rekao dosta je i pola servea. E pa, izgled da toliko i radi. Prva bitka i odmah puče konekcija. U WoT mi možda jednom  ili dva puta mesečno. Dok sam se ponovo konektovao bitke je već bila gotova. Poraz, kako, zašto? Nisam video. Ima preživelih na obe strane. Nije kepovano, jer u WoWP ne možete da kepujete.

Druga bitka i… puče konecija sa serverom opet. Srećom odmah sam se vratio. Oštetio jedan avion, uništio jedan objekat na zemlji. Prva pobeda! Kako? Pa opet ne baš najjasnije. Ima preživelih na obe strane, ali smo naneli više dmg, valjda.

Indikator predvidjanja kretanja

Kad već spominjem oštećivanje protivničkog aviona znate da u WoTu morate sami da računate koliko treba da pucate ispred tenka koji se kreće. E ovde to ne morate, imate jedan krug kao indikator gde treba da pogodite.

Nije ni najmanje naivno, treba se potruditi. A kod aviona koji brzo menjaju pravac indikator ide sa jedne na drugu stranu. Zavisi od veličine ekrana (u mom slučaju 22 inča)  indikator ide po 2-3 centimetra sa obe strane aviona kako on menja pravac.

Detalji vezani za kretanje

Ako u WoTu imate vidokrug ovde imate “vidoloptu”  😀  Jer protivnik može osim standardinh, levo-desno, ispred-iza da bude i ispod ili iznad vas. Imate i radar, veoma sličan onome koji imate u Counter Strike-u.

Inače od indikatora imate indikator brzine sa leve strane nišana i visinu na kojoj se nalažite sa desne strane nišana. A u dnu ekrana imate pokazatelj stanja motora kao i municije. Motor u WoWP ima bust iliti kako su preveli “forsaž” koji možete da koristite samo odredjeni vremenski period. Posle toga vam se motor pregreje. Ne brinite i dalje možete da letite ali samo odredjenom brzinom.

Ostanite u oblacima i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x