SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

WOT Komentarisanje #01 BC 25 t u akciji (Video)

WOT KOMENTARISANJE

TWB tim se konstantno trudi da napreduje i da vam ponudi što raznovrsniji sadržaj. Tako da je ya vas mr_Kela odradio WOT Komentarisanje. U prvoj epizodi možete videti kako je Croatian_Progamer sa BC 25t poneo kući gomilu medalja. Igrao je na mapi Serene coast.  I kao što je mr_Kela primetio uradio je sličnu stvar kao što radi MisterCro kad igra na toj mapi. A kako to izgleda možete pogledati ovde.

A šta je to Croatian_ProGamer uradio?

Prvobitno je komunicirao sa timom, što je i više nego pohvalno. I pokazao im gde će da ide, a otišao je na deo mape G6. Za one koji se slabije služe mapom to je deo odakle se mogu presresti teki od teškaša. On se sakrio u bush-u (žbun mr_kela, sakrio se u žbunu). Dok je čekao da se bitka razvije oprao je tenk i malo pecao ribu. Razvitak bitke je poveo suparnički E75 koji se smirio posle dva primljena shoota od ProGamera. Potom je povezao 2 shoota na Objecta 140. Kad se bacio na reload stigla mu je pomoć.

Njegov saborac u BC mu je prišao. A kad je završio reload onda je povezao 2 shoota ovaj put na BC. I on je tako 2 po 2 shoota već skupio ozbiljanu količinu štete. Pustio je svog saigrača u BC da napadne sa jedne strane otišao sa druge i onda lagano završio BC-a i Obj 140.

Kreće u lov na artiljerije

Iako je prvobitno krenuo u lov na BC on je pažljivo ne ulažeći u Cap prošao je i našao artiljeriju. Mnogo sreće je imao, artiljerac je ili reloadovao ili je zaboravio koji od dva klika treba da pritisne. Potom pronalaze tog BC zadaje mu, pogadjajte koliko shootova? Dva naravno i bacio se na reload. I tu kreće jedna situacija gde je Croatian_ProGamer odradio odličan posao. Brojao je koliko je puta BC pucao na njegovog saborca. Taj juriš na plen je delovao na igru Ide maca oko tebe 🙂 Ogrebao je BC i nastavio dalje da traži artiljerije.

Prvu pronalazi američku tier 8 artiljeriju M40/M43. Aim lock i pun gas, pucanj i ostalo je svega par HP na toj artiljeriji. Na putu dalje nailazi na poklon, nesretni T49 se prevrnuo na bok. Spotuje T92, povlači se da bi fade-ovao i prilaz sa druge strane, opet zaključava metu desnim klikom da je pun gas a artiljerac ide u garažu u oblaku dima i prašine.

Teška priča sledi

Teška po tome što napada teškaše a ne teška za njega. On je veoma lako obišao stene i uputio se direktno na Type 5 Heavy, jedan pogodak, zaključama meta i gotova priča za japanca. Zaključava i E5 flenkuje ga i sa 2 pogotka, naravno, završava poslednjeg teškog tenka.

Rizik za Fadina

U komunikaciji sa saborcima dolazi na ideju da ispali sve HEAT granate i da ostavi samo jednu APCR kako bi poslednjom granatom završio poslednjeg neprijatelja. Smeo potez, ali hrabrost/ludost tek slede. Odlazi na Cap kako bi namamio artiljeriju da mu pridje. Kako je na početku bitke pecao ribu, evidentno je da zna kako treba da koristi mamce. Artiljerija ga promašuje a on i dalje kepuje. U medjuvremenu pita saborce šta da radi, i tu dobija odličan savet, radi šta hoćeš. Cap odbrojava 70,80, 90 i tu odlučuje da prekine cap i da krene u potragu za poslednjom artiljeriju ali artiljerac pronalazi njega. Nišane jedan  drugog, a Croatian_ProGamer koristi višestruko brži aim time i zavšava poslenjeg neprijatelja poslednjom granatom i osvaja Fadinovu medalju. Osvojio je on još medalja a kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

mr_Kela i komentarisanje

Složićete se da je ispao iz forme. Može on to i bolje. Ali da bi on bio bolji i Vi morate biti bolji i slati mu replay-e vaših borbi.

Toliko za ovu epizodu, srećno na borlištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3confiscate

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x