SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

World of Warplanes – Spremite se, polećemo!

Warplanes

World of Warplanes je kao što joj naziv kaže igra sa borbenim avionima. Da, da znam da sam otkrio Ameriku. Ovo neće biti ozbiljno kao kad se piše o tenkovima, biće više u formi bloga. Više zapažanja čoveka koji počinje da igra, i šta mu je privuklo pažnju.

World of Warplanes

Stvar koju primetite pre nego što i počnete je da za ovu igru ili ne postoje invite kodovi ili ih je veoma teško naći. Tako da sa te strane je bolje kad se već otvara nalog na WG sajtu da se unese neki kod u kojem ćete dobiti nešto za WoT ili WoWS.

Gold se kao i u pomenutim igrama deli tj golde koje imate u tenkovima, ili brodovima možete koristiti i za avione. Plus sa te strane. Kad je već gold u priči, za prve dve trening misije možete dobiti 30 golda. Kad dostignete tier 4 imaćete misiju za 250 golda.

Izgled

Prvo što vas dočeka je drugačiji interface u odnosu na WoT. To se, naravno, očekivalo ali ako hoćete u borbu tražićete dugme bitka desetak sekundi. U WoTu je gore, ovde je odmah iznad trake sa tenkovima. Traka je ista kao u WoTu, složeni po nacijama, imate filter za tip i tier aviona. Za X2 i premium avione. Posada vam se nalaži na desnom delu. Klikom prebacujete sa posade na karakteristike aviona. Naravno tu je hangar a ne garaža.

Broj igrača

I u ovoj igri vidite broj igrača na server, inače ima samo jedan EU server. Sa obzirom na broj igrača dosta je i pola servera. Jeste da je radni dan, ali 800-900 igrača je malo u odnosu na WoT gde je  u isto vreme 20k igrača. Isto se igra 15 vs 15.

Prikazao bih vam kako izgleda kad dobijete obaveštenje da nema igrača sa kojima možete da igrate, ali iz nekog razloga nemam SS folder u WoWP. Takodje vam piše i prosečno vreme čekanja, kao i maksimalno a ono iznosi 80 sekundi. Par puta sam probio taj maksimum, a prosečno vreme mi je samo neki ofrlje podatak an koji moram da dodam 10-15 sekundi. Ne očekujte da odmah udjete u bitku.

Mislim da je ovo dovoljno za prvu priču o World of Warplanes. Sledeći put pišem o prvim bitkama, možda i o tipovima aviona i tako dalje.

Ostanite u oblacima i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] iliti World of Warplanes je igra koju sam odnevano počeo da igra. To jest od […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x