SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Warcraft

World of Warcraft: Wrath of the Lich King je druga ekspanzija za MMORPG igru World of Warcraft.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Druga po redu ekspanzija je donela nove dodatke na orignalnoj igri. Novi kontinent Northrend (Northrend) je u obliku polumeseca i nalazi se u severnom Azerotu, odgovara Autlandu po dužini i širini. Iako je Northrend (slobodan prevod Severna Zemlja) trebalo da bude prekriven samo snegom i ledom to nije bila želja većina programera. Northrend je kontinet predviđen za unapređivanje igračkih karaktera od nivoa 68. Takođe je podignut nivo napredovanja karaktera za deset sa 70 na 80. Kao što je u prvoj ekspanziji nivo podinut na 70. Igrači dolaze brodom (u slučaju da su Alijansa) ili cepelinom (u slučaju da su Horda) u dve zone (Howling Fjord) ili (Borean Tundra). Koje se nalaze na suprotnim krajevima kontinenta.

Northrend

Howling Fjord je dom zlih divova pod imenom Vrikul koji borave u (Utgarde Keep), koje je i prva tamnica da budu dodata u ekspanziji. Zone Dragonblight i Grizzly Hills nalaze se u južnoj i jugo-istočnoj oblasti kontinenta. Dragonblight zona predstavlja groblje za zmajeve. (Wintergrasp) je prva zona u Svetu Vorkrafta dizajnirana specijalno za borbe igrač protiv igrača (PVP) na otvorenom. I ona je takođe predviđena i na serverima (PVE).

Snage Alijanse, ujedinjene pod kraljem Varian Wrynn, poveli su vojske Sveštenika (Priest) i Svetih Viteza (Paladin) u Northrend sa ciljem osvete bivšeg Kraljevstva Lordaerona, čija izdaja i razaranje učinjena od ruke princa Arturasa Menethila čiji je um bio pomračen od strane Lič Kinga. I Forsakeni sa svojom kraljicom Silvanas Vindruner traže osvetu za sve što im je uradio Arturas Menethil i što ih je pretvorio u razna nemrtva čudovišta.

Čarobnjaci Dalarana su perselili svoj grad u Northrend da bih se obračunali sa nadolazećom pretnjom Plavih Zmajeva koje je predvodio Maligos čiji je um pomutio Lič King. Grad Dalaran je postao neutralan i svetilište za sve rase kontinenta što je pandan gradu Šatrah u Outlandu.

Nova klasa Vitez Smrti

Vitez Smrti je nova klasa u Svetu Vorkrefta koja je dodata sa ovom ekspanzijom i prva je od izlaska orignalne igre. Igrači koji nadograde (Battle net) račun sa ekspanzijom Wrath of the Lich King u mogućnosti su da naprave po jednog Viteza Smrti (Death Knight) na svom domenu pod uslovom da imaju bilo koji karakter nivoa 55 ili više. Ova klasa počinje bez talent poena do izlaska iz početne oblasti koja su nalazi kao instanca u istočnom Plejglendsu. Sve frakcije Alijanse i Horde mogu imati Viteze Smrti.

Ukoliko niste pročitali o prvoj recenziji to možete uraditi u nastavku:

World of Warcraft: The Burning Crusade

Da li je jedna od ove dve možda vaša omiljena ekspanzija? Ukoliko nije, ne brinite. Biće tekstova i o ostalim  🙂

Autor teksta: Igor Stoja


Sve tekstove vezane za WoW možete pročitati klikom ovde.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Burning Crusade, je izdata 16. januara 2007. godine. Druga ekspanzija, pod imenom World of Warcraft: Wrath of the Lich King, je izdata 13. novembra 2008. godine. Treća ekspanzija, pod imenom World of Warcraft: Cataclysm, […]

trackback

3investigator

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x