SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Warlords-Of-Draenor

World of Warcraft: Warlords of Draenor je Blizardova, peta ekspanzija, puštena je u prodaju 13. novembra 2014. Godine.

Promene u Warlords of Draenor

Ekspanzija je podigla nivo igračkog karaktera sa 90 pa sve do 100. Takođe je čine nove tamnice dungeons) i racije (raids) a predstavljena je nova težina u racijama pod nazivom Mitski (Mythic) i koja predstavlja do sada najteži nivo sistema rejdovanja. Igrači će izgrađivati i unapređivati svoje nove garnizone, lični prostor u kome mogu da regrutuju druge likovime za obavljanje misija. Garnizon se konstantno povećava dodavanjem objekata kao što su štale ili skladišta i time se povećava veličina i menja izgled. Razvojni tim napravio niz promena u odnosu sistema.

Povratak u prošlost

Ekspanzija se odvija u alternativnom univerzumu na svetu Drenor, originalnoj planeti Orkova  u vreme kako je izgledala u pre njegovog uništenja i stvaranja novog sveta koji je dobio ime Zemlja van domašaja (Legendarni likovi Vorkrafta iz prošlosti su se vratili kao što su Grom Helskrim (Grom Hellscream), Nerzul ( Ner’zhul), Guldan (Gul’dan), Blekhend (Blackhand) i mnogi drugi.

Na kraju ( Mists of Pandaria), Garoš Helskrim je svrgnut kao poglavica Horde od strane kombinovanih snaga Alijanse i Horde. Potom je odveden u pritvor od strane Pandarena (andaren). Koji su hteli da mu sude za zločine koje je počinio u Pandariji.Međutim, pre nego što mu je suđeno. Garoš je uspeo da pobegne iz zatočeništva. Uz pomoć odmetnutog Bronzanog zmaja, uspeo je da se prebaci u alternativni vremenski okvir prošlosti i otputovao na planetu Drenor (Draenor) koja je bila stanište orkova pre nastanka Horde.

Po pristizanju stupio je u kontakt sa svojim ocem Gromom Helskrimom i ispričao mu šta budućnost donosi. Orci su poslušavši Garošev savet i odbili da popiju krv demon gospodara Manarota (Mannoroth). Sto je u ranijoj neizmenjenoj prošlosti dovelo do njihove korupcije od strane Goruće Legije (Burning Legion), čime je prošlost značajno izmenjena. Svi klanovi su ujedinjeni pod vođstvom Groma Helskrima u Gvozdenu Hordu (Iron Horde). Koristeći tehnologiju koju je Garoš doneo iz svoje stvarnosti čime je počeo rat za osvajanje Drenora. I dovelo do izgradnju Tamnog Portala  (Dark Portal) koji je omogućio ovoj Hordi da putuje kroz vreme i da okupira Azerot u sadašnjem dobu.

Autor teksta: Igor Stoja


O ostalim ekspanzijama imate tekstove ovde.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x