SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

World of Warcraft: Cataclysm – treća ekspanzija

Cataclysm

World of Warcraft: Cataclysm je Blizardova treća ekspanzija za MMORPG igru World of Warcraft.

Glavne promene u igri

Sa izlaskom Kataklizme (Cataclysm), maksimalni nivo koji igrač može da dostigne je povećan sa 80 na 85. Dva glavna kontinenata, Kalimdor i Istočno Kraljevstvo su redizajnirani sa izmenjenim izgledom i nekim novim oblastima Azerotha. Dodata je nova profesija Arhelogija. Inskripcija je razvila tri nove vrste glifova. Takođe su dodate dve nove rase po jedna za svaku frakciju Vorgeni u Alijansi i Gobilini u Hordi. Glavni gradovi frakcija Ogrimar i Stormvind su totalno redizajnirani i dopunjeni. Sistem talenata je postao totalno promenjen od ove ekspanzije. Prvi talenat igrači će osvojiti ako postignu nivo 10, sledeći na 11 nivou, a sve do nivoa 80 na svaka dva igračka nivoa osvojiće po jedan talenat. Od nivoa 81 do 85 nivoa osvaja se talenat poen na svakom nivou što zbirno čini ukupno 41 talenat poena. Talent poeni dozvoljavaju igraču da unapredi svog igračkog karaktera.

Cataclysm

Glavni zaplet priče u novoj ekspanziji je povratak zlog zmaja Deathving Destrojera (Deathwing the Destroyer) prvobitno Neltharion Zemljani Varder (Neltharion the Earth Warder) koji je poslednji put viđen u Vorkreftu II a ta priča je se odigrala pre više od dve decenije. Deathving je proveo svo to vreme u lečenju rana od prošlih bitaka i planirajući svoj vatreni povratak iz dubina elementarne ravni Deepholm (Deepholm). Njegov povratak je izazvao brišuću kataklizmu koja je izmenila izgled Azerotha trajno.

Autor teksta: Igor Stoja


Ukoliko vas zanimaju i ostale ekspanzije kliknite ovde.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2detector

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x