SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

World of Tanks supertest: promjene na lakim tenkovima

Patch 9.19.1 test 2

World of Tanks supertest. Ove izmene dolaze posle patcha 9.20.

Dok su Laki Tenkovi izvrsni u izvještavanju koji je i njihov glavni cilj, njihova vatrena moć ne dozvoljava uvijek da utiču na bitke na paru sa vozilima različite klase. Imajući u vidu rezultate testa, namjeravamo poboljšati postavke ravnoteže lakih tenkova kombinovanjem uloge izvidnika sa ulogom dmg-support vozila.

 

Promjene na lakim tenkovima

Šeridan: U trenutnom stanju, tenk ne izgleda dovoljno efikasan. Zbog toga planiramo povećati alfa dmg na cijevi od 105 mm, istovremeno zadržavajući isto vrijeme ponovnog punjenja. Ovo će povećati štetu vozila u minuti.

T-100 LT: Dok se ovaj tenk savršeno bavi ulogom “aktivnog posmatrača”, njegova vatrena moć je slabija u poređenju sa njegovim vršnjacima. Stoga će se oštećenja vozila u minuti poboljšati.

Rhm. Panzerwagen: Popravićemo karakteristike ovog tenka kako bismo bolje prilagodili ulogu tenka snajpera. Poboljšani su parametri stabilizacije i ciljanja – što će smanjiti vreme pripreme pre pucanja i povećati stopu preživljavanja vozila u borbi. Takođe ćemo blago smanjiti alfa oštećenje na cijevi, ali zauzvrat ćemo povećati dmg u minuti. Ovo će naglasiti ulogu RHM. Panzerwagen-a kao brzog snajpera.

AMX 13 105: Francuski laki tenkovi nisu samo izviđači, već i uzrokuju štetu. Zbog toga ćemo povećati alfa dmg granate kako bi povećali efikasnost stete ovog vozila u odnosu na druge nivoe LT.

Zajednička promena za sva vozila: Da bi se povećala efikasnost lakih tenkova tokom cijele bitke, povećavamo kapacitet municije (jer kineskim vozilima nije potrebno više popravaka, ovo je jedina promjena koja se odnosi na njih) . Ovo će omogućiti LT-u da prouzrokuju štetu čak i na samom kraju bitke.

Dok ažuriramo američke lake tenkove, odlučili smo da ih podelimo na dve grane – autoloader i ne-autoloader.

Ova podela stvorena je za konzistentniji proces u igri – lanac lakih tenkova ispod Šeridana neće imati šanzere, dok će laki tenkovi sa sanzerom biti smešteni u mješovitu granu ispod T57 Heavy.

STARO STABLO

NOVO STABLO

T71 CMD statistika

Izvor: The Daily Bounce

 

Dele se kodovi? Gde, sta? Posetite link

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x