SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

World of Tanks povecava broj turnira – 3v3 i 1v1

Posle Grand fianala Wargaming  povecava broj turnira za formate 3v3 i 1v1 a samim time svi imaju vecu sansu da osvoje zlato u World of Tanks-u.

Worlad of Tanks povecava broj turnira a to ima 2 cilja:

  • Ponuda vise razlicitih turnira u toku jednog dana a i dva pocetna vremena turnira
  • Povecavanjem broja turnira samim time se povecao bro nagrada u toku jedne sedmice a bonus je to sto je povecan i broj igraca/timova u playoffs-u koji ce biti nagradjeni

Kao razlog zbog cega je WG dao vise paznje 3v3 i 1v1 turnirima je to sto su oni u poslednjim mesecima bas bili popularni i broj timova/igraca je znatno porastao na istim.

Evo je i slika rasporeda turnira: Izvor slike kao i ove vesti je World of Tanks oficijalni sajt

Kao sto vidimo iz slike, svaki dan(osim subote i nedelje) u 2 termina ( jedan od 17h i drugi od 19h) cemo imati turnire u kombinaciji 1v1 i 3v3 samo sa razlicitim tirovima tenkova.

Takodje Wargaming je najavio da ce vikendima biti veliki turniri, gde ocekuju veci broj timova/igraca i samim time mnogo vece i nagrade. Ove sedmicne turnire mozete uzeti kao i dobar trening a i da zaradite bas dosta zlata. Znate i sami da se  wot gold najlakse zaradjuje na WG turnirima.

Ako vam treba bilo kakva pomoc slobodno nam pisite u kontaktu formi.

A evo vam i linka da se prijavite na jedan od ponudjenih turnira koje je WG pripremio za sve nas 😀

IGRAJ TURNIRE,UNAPREDI SVOJ SKILL I OSVOJI GOMILU ZLATA ili WOT GOLD-a!

Takodje mi imamo kategoriju gde cemo pratiti sto vise turnira i pokusati da obavestavamo o istim. Ako vas interesuju wot turniri i ako zelite da zaradite world of tanks gold, bookmarkujte ovaj link i budite uvek obavesteni kad i kakvi turniri vas ocekuju.

kategorija World of Tanks turnir


 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x