SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Witcher 3 stiže avgusta

The Witcher 3 Wild Hunt kako smo saznali najavljen je za 30.avgust. ali u određenim zemljama pod nazivom The Complete edition za razliku od dosadašnjih izdanja koja su nosila naziv Enhanced edition.

Protagonista igre je legendarni Geralt of Rivia, koji je u potrazi za svojom usvojenom ćerkom, Ciri, koja je zbog svojih moći upala u oči zloj grupi Wild Hunt koja želi da iskoristi te moći za svoje  zle ciljeve. Pored glavnog zadatka, Geralt će se rešavanti sporedne zadatke kao što su: traženje blaga, ubijanje čudovišta…..tako da skoro svaka od akcija obično ima veće posledice po svet i likove u njemu.

https://flii.by/file/e5a5gr7t5m0/

U najnovijem Witcheru, Geralt i dalje ima dva mača, čelični za borbu protiv ljudi i zveri i srebrni za borbu protiv čudovišta, pet magičnih znakova i alhemiju. Pored standardna dva mača, Geralt nosi i jednoručni samostrel koji će koristiti u borbi pod vodom kad je nemoguće isukati mač ili baciti magiju ili u situacijama kada je potrebno odstreliti letećeg protivnika i spustiti ga na zemlju. itd itd da ne bi mnogo otkrivali kao što se i u gejmpleju vidi nadam se da će ljubitelji ove igre uživati jer CD Projekt Red se potrudio da bude interesantan i u ovom nastavku

https://flii.by/file/tvbq8nxfx27/

Kompanija GOTY neće sadržati  neobjavljene sadržaje  biće samo kolekcija koja obuhvata osnovnu igru.

Cena igre koliko saznajemo biće oko 50 eura, ali za ljubitelje ove igre to neće predsavljati problem kao što nije i do sada. The Witcher 3 će se pojaviti na PC-ju a i na Plejstejšnu 4 i na Xboksu.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x