SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Wireframe dobio je 19-o veliko ažuriranje

Ljubitelji đabaka tj Free to play igrica uvek sa nestrpljenjem očekuju novi update ne bi li se bar malo obradovali sa novinama u igri koju im developeri nude. Tako i sa čuvenom igrom Wireframe dobio je 19-o veliko ažuriranje, pa Vas tom prilikom izveštavamo.ako da The War Within, dobija novi veliki quest ali takođe i poboljšanja u igri i otkalnjanje sitnih bagova kako smo se informisali sa tog sajta.

Naravno igrači odavno priželjkuju novi update pa sad evo sve su im molbe uslišene. Prošli The Second Dream je započeo singlplejer kampanju a time i otišao malo u širinu. To naravno produbljuje ovaj novi update tako da će igrači jasno videti šta se događa u Sunčevom sistemu u dalekoj budućnosti.

Sam quest je zahtevan tu imate dosta posla oko nekih 2 sata tj sve i zavisi od vašeg prethodnog upoynavanja sa logikom i načinom ove igre ali videćete, jer novi update donosi i male izmene u mehanici, kao i ispravke modova za starija oružja. Takođe grafika tačnije osvetljenje u igri je malo prerađeno a ima i nekih novina u samoj grafici, pa na žalost oni sa slabijim konfiguracijama kada poiskljuće te silne opcije moći će da igraju ovu igru jes slabijih perfomansi ali ipak i to je nešto.

Nova oružja i oklopi takođe su u ovom updateu a modovi kao Exterminate i Defensedobijaju pojačanje u novom modu Assault.

Pa pozdrav od ekipe TWB-a

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x