SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Windows 10 nam donosi novi start meni

S’obzirom da Windows 10 Anniversary Update izlazi danas i dostupan je svim korisnicima, on donosi i potpunu novu instalaciju pomoću ISO-a koji će korisnicima ponuditi potpuno novu i čistu instalaciju istog.

ISO će biti dostupan preko Media Creation Tool a to će  biti jedan od glavnih načina da instalirate Windows 10 Anniversary Update na računarima.

Takođe Anniversary donosi i novi start meni sa hamburger tasterom (koji nam dolazi sa android platforme).  Glavna uloga ovog tastera je podešavanje korisničkog naloga, File Explorer i Settingsa  uopšte. Nadogradnju neće dobiti svi korisnici danas već će se odigrati u fazama. Ljubitelji Live Tiles i dalje će imati mogućnost da uživaju u ovim živim prozorčićima

Pa šta još reći ko voli nek izvoli a kome je i dalje drag Window 7 ….. hm. U svakom slučaju iz Microsofta su se potrudili da poboljšaju perfomanse start menija što su i uspeli

startmeni3

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x