SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Windows 10 … još malo pa nestalo

Windows 10

Od kada se je pojavio Windows 10 mnogi su prezali da ga instaliraju na svojim računarima. Iako odeven u fantastično ruho sa živim sličicama mnogi još uvek koriste stari dobri winows 7.

Windows 10

Službeno je prikazan u septembru 2014 i evo konačno dok ovo pišemo ostalo je još nekih 12 sati za besplatnu nadogradju.Posle toga windows 10 će Vas koštati nekih 120 USD za standardnu verziju i 200 USD za pro. Pa izvolite i uživajte u windows-u 10 i svim njegovim pogodnostima a sve što Vas interesuje možete pronaći ovde

76508106855bbccc34aa5c025284963_wide

Koji vi operativni sistem koristite? Mac, Linux ili neki Windows

Za mene ce Windows 7 biti nezamenljiv, 8.1 nije los, ali 7 je legenda. Legendarni satus je dobio zahvaljujuci svojoj dugotrajnosti. Evo i sad 3 windowsa kasnije on je i dalje tu, i nema nameru da se skloni.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3warnings

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x