SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Druga sezona WGL Silver Series, 2016-2017

WGL Silver Series predstavlja drugi najviši nivo takmičenja u World of Tanks. Ovo takmičenje je šansa za neke nove talentovane igrače i buduće bisere ove igre da se dokažu. Najbolji u ovom takmičenju stiču priliku da uđu u svet profesionalnog igranja ove igre i nastupe u Gold Series. Na taj način dobija se prilika za takmičenje na najvišem nivou.

Nova sezona počinje danas, 17. Januara. Mečevi će se igrati svake nedelje, i to, Utorkom, Sredom i Četvrtkom od 20h CET. Sezona će trajati 12 nedelja, odnosno do 6. Aprila.

 

Svi prijavljeni timovi će za ovu priliku dobiti specijalne naloge sa svim otključanim tenkovima i skilovima. Na ovaj način će svi biti u podjednakoj prilici da što bolje iskažu svoj pun potencijal. Na kraju sezone pobednik će se direktno plasirati u Gold Series za narednu sezonu. Timovi od 2-5 mesta će u kvalifikacije. Tamo će se takmiciti za preostala mesta u Gold Series sa ekipama koje budu ispale iz Gold Series, odnosno budu zauzimale poslednja mesta u tekućoj sezoni.

Kako se prijaviti za WGL Silver Series?

Ako smatrate da imate tim sastavljen od talentovanih individualaca koji žele da se jednog dana nađu u Velikom Finalu, ovo je pravo mesto odakle treba da krenete. Na putu vam stoje 4 kvalifikaciona turnira tokom sezone, a 4 najbolja tima iz svakog kvalifikacionog turnira biće promovisana u Silver Series. Uz malo sportske sreće i dosta znanja i truda možda se bas vi nađete sledece sezone u WGL Gold Series,a na kraju krajeva (zašto da ne 🙂 ) i u Velikom Finalu.

Da li planirate da se prijavite za neki od kvalifikacionih turnira? Pišite nam u komentarima.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x