SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

FabZat i Wargaming prave unikatne biste

Wargaming i Fabzat udružuju snage i donose nam nešto eskluzivno, donose nam priliku da imamo svoje 3D biste. Ali ne bilo kakve već da izgledate kao tenkista iz Drugog svetskog rata. Trenutno možete da birate izmedju Britanca, Francuza i Nemačkog tenksite. Sve što je potrebno je da uploadujete svoju sliku. Dobićete bistu u uniformi i sa beretkom. Ne brinite uskoro će biti i drugih nacija.

FabZat

Takodje ćete moći da dodate i svoje ime, neku ikonicu ili sliku svog klana. Fabzat salje pakete širom Evrope  i nudi 3D štampu visoke rezolucije sa preko 6 miliona boja.

Biste se mogu poručiti u dve veličine: 5,5 cm ili 7,5cm visoke. Ove unikatne biste će biti štampane, ručno lakirane i polirane. I dolaze sa deklaracijom na kojoj će se videti datum proizvodnje, serijski broj i potpis.

A sad onaj manje lep deo a to je cena, za manju bistu ćete morati da izdvojite 29,99 evra ili 54,99 evra za veću. Za ljude iz Velike Britanije postoji mogućnost da plaćaju u britanskim funtama a za njih će vaziti i popust u trajanju od 23 do 27 novemra, u tom periodu će bistu dobiti po 10% nižoj ceni.

Pošaljite ovaj tekst vašim boljim polovimana i možda budete imali sreće, ili je bolje da naručite jednu za vašu bolju polovinu kako bi prestala da zvoca kako po ceo dan igrate tenkove 🙂

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x