SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Webiz konferencija u Zrenjaninu – Webiz 5

webiz konferencija

Za vikend se održava peta Webiz konferencija u Zrenjaninu. Sudeći po najavama ovogodišnja će prevazići sve dosadašnje. Webiz konferencija će se održati u petak 31.03. subotu 01.04. i nedelju 02.04.2017. godine.

Webiz?

 Prvi put je Webiz konferencija održana 2012. godine u Zrenjaninu. I od tada je samo rasla, sve su se veća imena i veće kompanije pojavljivale. Tako da je trenutno sponzor Webiz konferencije ni manje ni više nego Samsung. A medju partnerim možete videti velika imena poput Microsofta, Levi 9, Adria Media Group, Webit, Societe Generale, Erste Bank… Prijatelji konferencije su i sa Zrenjaninske visoko školske ustanove Tehnički Fakultet „Mihajlo Pupin“i Visoko tehnička škola, ali tu se ne završava prijateljstvo sa Zrenjaninom. Jer je i sam Grad Zrenjanin medju prijateljima kao i Zrenjaninski IT Klaster.

Kako je izgledalo na prošloj Webiz konferenciji pogledajte i videu:

Webiz 4.0

Nakon tri uspešna #Webiz događaja, u Zrenjaninu, na Zlatiboru i u Subotici, ovu poslovnu godinu privodimo kraju. Uskoro počinjemo pripreme za petu, jubilarnu Webiz konferenciju u Zrenjaninu koja će se održati od 30. marta do 2. aprila i kojom ćemo, nadamo se, pomeriti granice kada je reč o organizaciji, posećenosti i kvalitetu predavanja.Pogledajte kako su Webiz 4.0 videli momci iz MEX Production.

Posted by Webiz on Sunday, December 4, 2016

 

Šta se može videti na Webiz konferenciji?

Kratak odgovor – mnogo. Koliko se može naučiti? Još više. Ukratko ćem vam napisati šta možete da vidite za 3 dana trajanja Webiz konferencije.

1.  dan – Petak, 31. mart

Rezervisano za keynote predavanja vrhunskih stručnjaka iz oblasti IT-a, tehnološkog preduzetništva i sveta privrede.

2. dan – Subota, 01. april

Predstavnici najuspešnijih IT kompanija drugog dana konferencije preneće vam svoja znanja i uputiti vas kako da uspete i snađete se u moru mogućnosti koje pruža IT sektor.

3. dan – Nedelja, 02. april

Treći dan konferencije može se iskazati u jednoj rečenici – If opportunity doesn’t knock, build a door. Motivacione priče iz oblasti tehnološkog preduzetništva, startup-a i tips&tricks onih koji su se ostvarili kao preduzetnici.

A ko su predavači?

Predavači su istaknute ličnosti iz IT industrije. Za ljude koji nisu iz IT verovatno najviše pažnje privlači Ana Brnabić – Ministarka državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije. Tu su još i Branko Milutinović ko-osnivač i generalni direktor Nordeusa, Steli Efti ko-osnivač i generalni direktor Close.io, predstavnici Microsofta: Veljko Vasić i Mirloslav Grbić. Zaista veliki broj upešnih ljudi i ne bi bilo pošteno kad bih nastavio sa nabrajanjem i nekog izostavio. Te stoga pogledajte u nastavku ko će sve držati predavanja na ovogodipnjem Webizu:

Usvojite i osvojite

Na Webiz konferenciji možete da usvojite mnoga znjanja iz mnogih oblasti IT industrije. Da osvojite pažnju velikih kompanije, ostvarite nove značajne kontakte i još mnogo toga.  Ali imate priliku i da se kući vratite sa nagradom.

Zaključak

Prijave traju još malo a prijaviti se možete na Webiz.me klikom ovde. Ukoliko ste u mogućnosti zaista bi trebali da dodjete na konferenciju. A da to nije samo pusta priča potvrdjuje vam deo TWB admina koji će biti na konferenciji. Trudićemo se da naučimo nešto novo i postanemo bolji. Tako da, vidimo se od 31. Marta do 2. Aprila u Zrenjaninu.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] završenoj Webiz konferenciji se na predavanjima o gejmingu često čula reč Dopamin. I koliko je bitan u proizvodnji igara. Za […]

trackback

3authorities

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x