SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

War Thunder, simulacija borbi na zemlji, na moru i u vazduhu

War Thunder

Pre svega želim da zamolim sve da u komentarima ne vode rat u smislu WoT vs War Thunder. Ove dve već spomenute igre, koliko su slične toliko i nisu. Laički rečeno, War Thunder je World of Tanks + World od Warships + World of Warplanes u jednoj igri. Obe igre se zasnovaju na istom principu, borba gvozdenih divova na bojnom polju i tu se već sločnost završava.

Kratko upoznavanje sa War Thunder

Vozila(tenkovi, pvo, avioni, brodovi i helihopteri) su podeljena u 6 rank-ova(tier-ova) i grindanje se zasniva na istom principu kao u WoT-u. Ali u War Tunder se ne istražuju samo moduli, već tipovi granata, dodatna oprema… Fascinantna stvar u igri je ta što se na istom bojnom polju rame uz rame bore tankovi i avionu i što je sve odlično optimizirano. E sad, ja kažem tenkovi(navika), ustvari, to su ground vehicles  tu spadaju tenkovi, PVO, oklopna vozila sa točkovima… U samom startu, igra je mnogo raznovrsnija. 

Fizika      

Način upravljanja je zlatna WASD postavka, ništa neobično. Ali fizika kretanja vozila je realna tj. imate utisak kao da ste u jeku bitke na bojnom polju. Pročitajte naslov, War Thunder je simulacija i u potpunosti opravdava to. Način kretanja vozila, ponašanje pri rušenju prepreka i prelaženja preko neravnina je odrađeno uz mnogo truda i odaje pravi utisak simulacije.

Grafika i optimizacija

Ko ima dobru konfiguraciju moći će u potpunosti da uživa i čarima ove igre. Sama po sebi grafika je dostojna jedne odlične simulacije. Mape si ogromne, ja mislim da je u pitanju cifra od 100 kilometara kvadratnih i svaki detalj na mapi je odrađen bez premca. Od građevina, rastinja, samih vozila na kojima se vidi oksidacija(korozija)… A dobra vest za one koji imaju starije mašine je ta da je igra odlično izbalansirana i da će moći da uživaju u igri.

Predstavnik sa Balkana, HERuVIM

Koliko ja znam, jedini ko stream-uje War Thunder sa naših prostora je naš drugar Heruvim, a link od njegovog kanala je ovde Svima najiskrenije preporučujem da upadnu na njegov kanal i da podrže njegov rad. Pored War Thunder-a nekad stream-uje PUBG i još par igara, ali War Thunder je u fokusu njegovog rada.

Nadam se da ste uživali ida je makar malo ovaj tekst bio koristan svim novajlijama. Planiram da pišem još o War Thunder, ali i sam sa novajlija u ovoj igri, a u međuvremenu očekujte novosti vezane za ovu igru.

war thunder
Helihopteri u War Thunder su stigli u update-u 1.81

Sledeći članak vezan za War Thunder će biti najverovatnije vezan za dolazak helihoptera u ovu igru. A do tada svako dobro i vidimo se. 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x