SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Verdun

Kada pomenemo igru koja se dešava u prvom svetskom ratu obavezno nam je asocijacija na Battlefieldu 1. Ovog puta nam stiže igra Verdun koja je smeštena u periodu od 1914 pa do 1918 godine tačnije u samoj žiži Prvog Svetskog rata u najkrvavijim događajima u tom periodu na ratištima Francuske i Belgije. Rovovske bitke, ničija zemlja, autentično naoružanje samo su jedan od elemenata ove igre a igra je prepuna akcije kao što je i taj rovovski rat bio.

Programeri su toliko vodili računa o sitnim detaljima tako da kada neprijatelji gađaju gasnim bombama morate staviti masku, a fizika ciljanja u daleke mete mora se preračunati na licu mesta.

Kada pokrenete igru birate stranu na kojoj će te se boriti kao i oružje koje ta strana poseduje. Igra se nudi na steamu sa cenom od 22,99€

Da ne bi previše otkrivali pogledajte video i uverite se sami.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x