SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

VAŠA ŠANSA DA DODjETE DO AMX CDC-a

Od danas (30.07.2016.) pa do 05.08.2016. imate šansu da osvojite AMX CDC u specijalnoj misiji, koja je lansirana povodom uvodjenja novog tier IX francuskog srednjaka Bat.-Chatillon 25 t AP. Zadatak neće biti lak, ali su i nagrade u skladu sa njegovom težinom. Postoje dva načina da rešite misiju, ali pre nego što predjemo na njih nabrojaćemo neke zajedničke odredbe:

– U takmičenje upadate od trenutka kad se registrujete na sajtu (link dole), pri čemu ćete uneti vaš e-mail i nick iz WoT-a. Partije pre registracije se samim tim neće računati. Rezultati se povlače direktno sa servera, tako da nema potrebe da aploudujete snimak replay bilo gde.

-Napravite najveću moguću količinu štete u jednoj partiji, pri čemu će se za jednog igrača računati samo partija u kojoj je imao najviše štete.

-U slučaju da dva igrača imaju istu količinu štete, prednost ima igrač koji je dobio više iskustvenih poena (xp, zvezdice, experience J ) .

-Dozvoljene su samo nasumične borbe (random), klanske, rangirane, stronghold ili borbe sa test servera se neće računati.

-Samo će se računati partije u periodu od 30.07.2016. od 00,00 časova do 05.08.2016. u 23,59 časova kada takmičenje prestaje.

-Vodovi (platoon) su dozvoljeni.

-Učestvuju samo nalozi sa EU servera.

-Rezultati će biti objavljeni dve nedelje od dana završetka takmičenja.q

A sada ono bitnije, postoje dva načina da rešite misiju i dokopate se AMX CDC-a:q

  • Prvi predstavlja igranje nasumičnih (random) partija u vašem Bat. -Chatillon 25 t AP, I to je to, najbolji rezultat dobija CDC.
  • Drugi način je malo komplikovaniji može se koristiti bilo koji tenk osim Bat.-Chatillon 25 t AP, ali će se računati samo partije u kojima je u protivničkom timu bio makar jedan Bat.-Chatillon 25 t AP.

E sad najbitnije, nagrade, prvo mesto dobija naravno AMX CDC, za igrače koji se plasiraju od drugog do petog mesta nagrada je 30 dana premium naloga, dok će igrači od 6 do 10 mesta dobiti 7 dana premium. Važno je napomenuti da su iste nagrade obezbeđene i za one koji budu igrali na prvi i za igrače koji budu igrali na drugi način. Od nas toliko, ostalo je na vama, TWB tim vam želi puno sreće!

LINK ZA PRIJAVU

 

SirVincent

I'm 25, I'm from Belgrade - Serbia and i'm losing nervs with World of Tanks since 2014.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3fossil

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x