SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Uvid u dešavanja u Februaru

Uvid u dešavanja u Februaru

Dešavanja u Februaru će biti vezana, kako za povratak specijala Top of the Tree, Dan Zaljubljenih, tako i za fokus na neke od nacija u tehnološkom stablu.

 

Dešavanja u Februaru će biti sledeća:

 • Top of The Tree
  • Nakon dva meseca pauze, ovaj specijal će se vratiti u igru. U narednom mesecu moći ćete da uživate u bonusima prilikom igranja švedske linije koja vodi na tier X teški tenk Kranvagn.
 • Nation Spotlight: Germany
  • Tokom prvog vikenda u Februaru, trajaće specijal za Nemačke tenkove. On će trajati od 4-7. Februara, a ono što će doneti ćemo saznati u narednom periodu.
 • Valentine Special: Love Your Tanks
  • Drugi vikend će biti u znaku Dana Zaljubljenih. Specijal koji će biti aktivan ovim povodom trajaće od 11. do 14. Februara 2017. godine.
 • Nation Spotlight: USSR
  • Tokom trećeg vikenda u fokusu će biti sovjetski tenkovi. Specijal će trajati od 18. 20. Februara.
 • Nation Spotlight: USA
  • Poslednjeg vikenda u mesecu Februaru trajaće specijal koji će biti vezan za naciju SAD. On će trajati od 25. do 27. Februara.

Detalji o svim specijalima biće objavljeni kako se oni budu bližili.

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Ovog vikenda biće aktivan Specijal vezan za Nemacko Tehnolosko stablo. Naime, svi igrači koji poseduju nemačke tenkove moći će sa njima da prelaze misije. Dok oni koji ih ne poseduju moći će da ih kupe po sniženim cenama. Specijal će trajati od 4. do 7. Februara u 06:00, a ukoliko želite da vidite koji su još specijali pripremljeni za mesec Februar, to možete učiniti ovde. […]

[…] što smo već najavili u našem tekstu “Uvid u dešavanja u Februaru“, ovonedeljni vikend specijal je fokusiran na sovjetske […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x