SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Uncharted 4 nova beta

Uncharted 4 je ovogodišnji hit i pored svojih kampanja doneo je velika poboljšanja i u multiplejer modu. U ta poboljšanja spadaju kupovina opreme u toku borbe, pozivanje saborca u pomoć, upotreba artefakata u cilju povećanja skila. Kako kažu ova poboljšanja su samo doprinela da igra doživi veću ekspanziju a samim tim da se poveća igrivost igre na što veći broj igrača.

U dvojci i trojci ovog serijala imali ste mogućnost na serveru da igrate jednostavno, ali četvorka donosi neke važnija poboljšanja da igrače održi u žiži kažu u Naughty Dog.

Ovoga vikenda igrači imaju betu ispred sebe pa izvolte probajte, ali će ovaj clasic mod ostait otvoren i posle. Tako da ne žurite polako imate vremena da probate i kasnije. Tako da Clasic Mod ima otvorene opcije za brzo kretanje korozz vertikalne mape i dobro baratanje oružjem.
uncharted-4-a-thiefs

Poslednji besplatni DLC“Bounty Hunters” je izašao u septembru ove godine a doneo je sa sobom novu multiplejer mapu.

Naughty Dog i dalje ne objavljuje planove oko najavljenog moda za ko operativnu igru…

Vaš TWB

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x