SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Ultra vs Minimalna podešavanja – Sandbox server

ultra

Ono što je zanimalo mnoge sa slabijim mašinama je kako će im World of Tanks izgledati kad stigne nova grafika? Odgovor na to pitanje je dao RagingRaptor u svojem Ultra vs Minimum videu.

Ultra vs Minimalna podešavanja

Za Ultra podešavanja ne treba trošiti reči, izgleda vrhunski. Još je WG odlučio sa skine FPS cap i sad će WoT moći da “tera” i preko 127 FPS.

Ali za minimlana se već vidi da se neće previše promeniti. Najavljeno “cepanje” žbunja posle pucanja ostaje samo san. Kao i rastinje, travnata podloga će i dalje izgledati kao tepih i slično. Ali možda i nije toliko loše jer se pokazalo da fps ne pada mnogo, svega nekoliko fps je pad. Dok se kod nekih zapravo FPS blago uvećao. Ostaje nam samo da čekamo da stigne na live server i da isprobamo. Ne treba zaboraviti ni da će nVidia (verovatno i AMD) sigurno napravi update za drajvere, kako bi bila bolja optimizacija. Možda još uvek nije vreme da stare mašine završe na otpadu.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pera Radisevic

Ovo je glupo i komentarisati.Pa ko još gleda šta se dešava sa žbunjem dok pucaš?Pa valjda gleda kroz nišan a ne oko sebe.I još nešto,sve popizdio da dam 500E da bih gledao u travu u jebenoj igrici.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x