SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Ubisoft “gasi” Phantoms

Kako smo saznali sa sajta UBISOFT čuvena multiplejer igra Tom Clancy’s Ghost Recon-Phantoms gasi se 1. decembra ove godine.

Nakon oko četiri godine borbi napravili smo tešku odluku o gašenju ove igre kažu iz Ubisoft-a. Do 1. decembra igra će i dalje biti online međutim posle toga dolazi do gašenja servera.

Još jednom vam se želimo zahvaliti na vašoj podršci i odanosti te se nadamo da ste uživali u igri kao i mi. Ovo je kraj jednog poglavlja u Ghost Recon priči, ali zasigurno neće biti posljednje. kažu u Ubisoftu a mi možemo reći da je ovo na žalost kraj jedne tako dobre pucačine.

Igra je bila dostupna na steam-u još od 2014 a doživela je mnogo ekspanzija i promena do tada.Razlog za gašenje servera je nepoznat ali se pretpostavlja mali broj igrača na serveru.

https://flii.by/file/bf7f2l8eb48/

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x