SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB turnir 2 – za sve ljude sa prostora Balkana

treci TWB turnir 2 Podela golda

Pozdrav tenkisti! TWB turnir 2 sledi!

Prošlog petka (2. 12. 2016) održan je prvi TWB turnir za igrače sa prostora Balkana na FACEIT platformi za igranje turnira. Kako je to prošlo, ko je pobedio i osvojio pozamašnu sumu golda i FACEIT poena za samo 45 minuta pogledajte na ovom linku: http://twb-balkan.com/zavrsen-je-prvi-twb-turnir-za-ljude-sa-prostora-balkana/. Ovog petka (9. 12. 2016.) nastavljamo u istom tempu, tačnije u još jačem tempu, pošto je proširen broj mesta za prijave. Naime, prethodne nedelje moglo je samo 16 timova da učestvuje, dok je ove nedelje taj broj povećan na 32. Prijavite se za turnir preko ovog linka: https://www.faceit.com/en/wot_EU/tournament/1f68e9e4-d1f7-4ee1-85b1-6c9a48c29d1e.

Ukoliko pak nikada ranije niste igrali turnire i nemate nalog na FACEIT-u, najpre pogledajte kako možete da se registrujete i koja su pravila prilikom učešća na turnirima: http://twb-balkan.com/twb-faceit-turnir-pravila-nagrade-i-nacin-prijavljivanja/.

Nagrade su i ove nedelje raspoređene na sledeći način:

gold

Ukoliko neko od vas ko bude učestovao na turniru strimuje, možete nam poslati snimak da ga objavimo zajedno sa rezultatima. 😀 Takođe, molimo ekipe koje zauzmu 1-4 mesta na turniru da nam pošalju spisak ingame imena igrača da bismo mogli da pošaljemo spisak Wargaming-u zbog dodele golda. Inače, gold stiže u roku od 7-10 dana (tako su nam rekli iz Wargaming-a), dok FACEIT poeni stižu odmah nakon završetka turnira na vaš FACEIT nalog.

Prijave su otvorene do petka 9. 12. 2016. godine u 18:30h.

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB i @MiloshansTWB) i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x