SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB SPOTLIGHT – STB-1 – JAPANSKA MAŠINA

Pozdrav tenkisti!

Nastavljamo posle malo duže pauze naš serijal TWB Spotlight!!! Ovaj put glavni tenkista u ovoj borbi bio je DeathRattleShakes [BULBA] i igrao je sa japanskom mašinom STB-1! Ova sjajna borba po njega se odvijala na mapi Lejkvil (Lakeville), i MM mu nije bio loš je su sa obe strane bilo po četiri desetke. Na početku mape je lepo snajpao iz svoje baze grad i nanosio lepu štetu. Posle 6 min borbe gubio je čak 9:3 i činilo se da je blizu poraz njegovog tima ali nije se tako i završilo! On je bio pun duze vreme igrao je oprezno ali njegovi saigrači su sve brze i brze nestajali ali njemu je ostalo 5, 6 tenkova na 1, 2 shota i to je lako rešio bilo je 13:8 a on je imao 7 kilova ali ostao je sam na 7 tenkova sa svojom artiljerijom. Ubrzo mu je i artiljerija ubijena i on je sam ostao na 7 tenkova.  Imao je iza ledja tenk ali on je išao da resetuje bazu jer je ostao još 1 min do zauzimanja. I teškaš što je zauzimao bazu mu je bio na shotu kao i t54 ltwt i lako je to rešio ostao je na 800 hp i 4 protivnika! Ubio je zatim i wz132 i pattona koji su mu na shotu takođe bili i ostao je na kraju protiv 2 artiljerije! Lagano je rešio artiljerije i odigrao fantastičnu partiju!!! Na kraju je imao VELIKIH 14 ubistava i čak 8251 damage! Naravno medalje nisu mogle ni da stanu ;).  Ovu odličnu partiju možete pogledati ispod teksta!

Da li vam se sviđa kako je DeathRattleShakes odigrao mirno, sigurno i mnogo oprezno? Da li mislite da je imao malo i sreće što je imao dosta tenkova na shotu po meni ne jer damage sve kaže :).

Pratite nas na našoj TWB Balkan stranici budite u toku sa novim vestima —>https://www.facebook.com/TWB.Balkan/?fref=ts

Do sledeće epizode neka je RNG na vašoj strani i GG!!! 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x