SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB Spotlight – LT15 misija na Rudnicima – analiza

LT15 misija na Rudnicima

LT15 misija na Rudnicima? Ali to je tako mala mapa, loša za spotere?! Zvuči nemoguće? Dakillzor kaže da grešite! Dobrodošli u novu epizodu TWB Spotlight serijala. Danas vam predstavljamo odličnu partiju igrača FAME klana pod imenom dakillzor koji je u svom Ru 251 pokazao kako jedan tier 8 lajt može odigrati izuzetno važnu ulogu u tier 10 borbi. Da, pogodili ste! To je zvanični komentator Wargaming gold lige. Iz ovog fantastičnog gameplay-a može se puno toga naučiti, jer većina igrača mapu “Rudnici” uzima zdravo za gotovo i konstantno je igra na jedno te isti način. Pa, da počnemo.

LT15 misija na Rudnicima – situacija No. 1

Koliko ste samo puta igrali ovu mapu koja je u tier 10 borbama izuzetno neprijatna? Sve se uglavnom svodi na to ko će kontrolisati brdo i samim tim partiju. Naravno, postoje kill zone i kamperske pozicije gde se zabije polovina oba tima, pa ti majstore čik se popni na brdo. Koliko ste samo puta prisustvovali jurnjavi lakih tenkova ka brdu u nadi da će osvojiti ključnu poziciju na mapi. Daki je pokazao da postoji još jedna izuzetno važna pozicija. Obratite pažnju na njegovu početnu poziciju. On je u sredini močvare, u žbunu i spotovao je svaki protivnički tenk koji je hteo da zauzme snajperske pozicije kako bi pamprčio nesrećnike na brdu ili one koji žele da se popnu na brdo. Protivnici su bili potpuno pogubljeni, jer se tu izuzetno teško otkrivaju – uvek neko mora platiti glavom. Ovako, Daki je to uradio a nije izgbio nijedan poen zdravlja.

LT15 misija na Rudnicima – situacija No. 2

Time to move, buddy. Kada je završio sa spotovanjem protivničkih snajpera, na red je došao T-62A. Ali čekaj? To je T-62A, jedan od najboljih tier 10 srednjih tenkova, a RU je samo tier 8 skaut. No problemo kaže Italiano. Obratite pažnju na cross fire koju je Daki odradio sa svojim saborcima. Rus je ostao zatečen, a Boga mi i pečen, jer je izgoreo do smrti (uz malu pomoć Dakija). Dakle, šta je ovde važno? Repozicioniranje! Procena kada napustiti mesto i otići na drugo odakle se može efektivno dejstvovati. Nema potrebe presedeti čitavu partiju u jednom žbunu.

LT15 misija na Rudnicima – situacija No. 3

Obratite pažnju kako je iskoristio stenu pored njega dok mu nije prošao spot nakon uništenja T62-A. A zatim i drugo repozicioniranje. K linija, izuzetno važna na ovoj mapi. A Ru 251 kao tenk sa jako niskom siluetom, odličan je za hull down poziciju koje ovo mesto pruža. Najpre podrška prema sredini (brdu), a zatim i egzekucija preostalih snajpera. Obratite pažnju na imobilizaciju Grileta. Grile je već bio na prepolovljenom HP-u, verovatno mu je stradao top ili motor tako da nije imao popravku…ishod ste mogli da predvidite.

To je u suštini to. Perfektno odigrana partija sa lakim tenkom na izuzetno skučenoj i otvorenoj mapi. Recite iskreno – koliko ste puta odlučili da ne idete na brdo sa lakim tenkom i kako se to završilo? Recite nam u komentarima. Nadamo se da ćete izvući dobre strane iz ovog snimka. Zaista je koristan. Ukoliko želite da pogledate neke naše savete za igranje određenih mapa, predlažemo vam Močvaru: http://twb-balkan.com/takticka-postavka-na-mapi-mocvara-deo-i-severnozapadna-baza/.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x