SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB Spotlight – kako da postanete zvezda našeg serijala

Spotlight

Pozdrav tenkisti! Još jedan Spotlight je pred nama.

Spotlight – kako postati zvezda?

Dosta ljudi nas je zamolilo da im objasnimo na koji način nam mogu poslati snimke svojih dobrih partija, pa smo zbog toga napravili ovaj kratki video (vidi dole :P). U suštini, stvar je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da odete na sajt wotreplays.com, ulogujete se pomoću svog naloga iz WoT-a i nađete opciju UPLOAD REPLAY koja je smeštena sa leve gornje strane vašeg ekrana. Kliknite na opciju UPLOAD REPLAY i otvoriće vam se prozor u kome treba da napišete naziv vašeg videa. To je naznačeno nazivom Title. Zbog lakšeg sporazumevanja, naša je preporuka da koristite sledeći obrazac: TWB SPOTLIGHT (vaše ime u igrici) – naziv vašeg videa (na primer: T49-14kills, 9k dmg, recimo :P).

U donjoj polovini prozora videćete ispisano Description. U tom delu od vas očekujemo da nam ukratko opišete šta se sve dešavalo u partiji. Kada to završite, na vrhu tog prozora videćete opciju CHOOSE FILE. Kliknite i izaberite snimak koji želite da nam pošaljete. Nakon toga, da biste uspešno završili UPLOAD vašeg snimka neophodno je da pritisnete opciju UPLOAD REPLAY koja se nalazi u levom donjem uglu prozora. Kada to uradite, vaš snimak biće uspešno postavljen na sajtu wotreplays.com. Izaberite opciju REPLAY LINK i kopirajte link koji će vam biti prikazan u email poruku koju ćete nam poslati na twb.eSports@gmail.com. Mi ćemo vaš video pažljivo pogledati i ukoliko je zaista dobar postaćete zvezda serijala TWB SPOTLIGHT.

Srećno i GG!

Komentari su zatvoreni.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch