SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB Spotlight – američka demokratija – analiza gameplay-a

TWB Spotlight

Gost današnje epizode TWB Spotlight serijala biće _HeartBreak3R_, igrač klana V-JKR.  Pre nekoliko dana smo vam predstavili prvi tekst u vezi sa temom kako povećati statistiku WN8. Zapravo, tu smo govorili o tome kako težnja za boljom statistikom ne treba primarno da se odnosi samo na WN8, već da bi trebalo poboljšati sve parametre vaše igre. Gledanjem ovog TWB Spotlight-a bićete u prilici da uočite neke fantastične stvari, ali i određene greške koje bi našem junaku donele još više štete, ali su takođe mogle da ga koštaju i života u partiji da su i njegovi protivnici malo više razmišljali. 9300 štete i uništenja protivničkih vozila govore sami za sebe, ali…Video ide odmah, a ispod u tekstu možete pročitati analizu ove partije.

TWB Spotlight – situacija N0. 1

Najpre, odlična razmena udaraca na brdu. Beskompromisno, sigurno. On je teški tenk sa autoloader magazinom i mora se tako i ponašati. Obratite pažnju na to da je gotovo sa svakim šutem pokušao da gađa protivnikove gusenice. Kalibar 120mm je prilično pouzdan i mora vam se baš “posrećiti” da dobijete samo uništenje gusenice bez štete na protivničkim srednjim tenkovima. Tako da, GG, odličan potez! Iz ove perspektive nisam siguran da li je primetio T110E4, pa je svesno pustio da ga drugi američki brat ošamari, ali taj trenutak je mogao da ga košta značajno više HP-a da je E4 pucao AP municijom. Takođe, mogao je fokusirati prvo E4, jer je taj baja značajno pokupio kajmak na brdu. No, situacija je bila teška i procena je bila da bi bolje bilo fokusirati srednjake, što je sasvim ok.

TWB Spotlight – situacija No. 2

Napuštanje brda. Prava odluka u pravom trenutku, dostojna epizode TWB Spotlight serijala. Protivnički tim je napao svim snagama brdo, a njegovi saveznici se nisu baš proslavili. Obratite pažnju na Jg.Pz.E100 koji dinguje svoje granate. Tako snažan top to sebi ne sme da dozvoli. Očigledno mu je malo to probojnosti koliko ima.  🙄 Iako deluje surovo, moralo je tako biti, inače bi i on završio karijeru jako brzo. No, naš junak ih ipak nije ostavio na cedilu, već je prepunio klip i sačekao da protivnici upadnu u savršeno osmišljenu zamku kada je krenuo da se povlači ka svojoj bazi. Pun klip, GG! Ovim potezom je rešio veliki deo svojih problema kada je protivnički tim u pitanju, međutim, nakon što je završio tier 8 premijum britanskog srednjaka, napravio je veliku grešku koja je mogla da ga košta partije.

TWB Spotlight – situacija No. 3

Dakle, nakon što je završio FV-a, naš junak je odlučio da ostane u okolini svoje baze. Na brdu je imao tier 9 ruskog srednjaka koga je mogao da klipuje i 3-4 tier 8 tenkova, uglavnom lovaca. Po mom mišljenjum, ovde je napravljena ozbiljna greška, jer je svoja leđa ostavio potpuno nečuvana, a da su ga svi napali sa iste strane odakle je on došao, ne bi imao šansi. Jer, RHM, T28 Prototype, Obj. 430 II i M46 KR mogu naneti jako mnogo štete u jako kratkom vremenskom periodu. Srećom, protivnici su takođe napravili grešku. Nisu bili složni i pustili su Heartbreak3r-a da se izvuče s tim. Tako da, GG!

TWB Spotlight – sumiranje

Iz ovog videa možete naučiti više stvari. Kako efektivno iskoristiti snagu magazina. Kada se povući na sigurno. Kako napraviti dobru zamku za neprijatelja. I kako ne treba ostaviti tenkove nedovršene. TWB Gaming tim je u Gold ligi više puta ispaštao zbog toga što svoje protivnike ostavi na 200-300 HP-a i posle ti isti protivnici dele štetu sa sigurnih pozicija. Učite na našim greškama, nemojte ih ponavljati.  😀 Ko želi da skine replay i pogleda ga preko svog WoT klijenta, evo linka: http://wotreplays.com/site/3208239#winter_himmelsdorf-heartbreak3r-t57_heavy_tank.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

Ma decko je pokidao 😀

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x