SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB-Saveti

Saveti kako da unapredite svoju igru u vasoj omiljenoj igrici

TWB Saveti ili The Wild Bunch saveti stranica ima zadatak da svima olaksa igranje omiljenih igara.

Saveti

Ova tema ima i svoju kategoriju na nasem sajtu gde mozete pronaci razne vesti o razni igrama. Trenutno najvise radimo na igri World of Tanks. Vremenom planiramo i da proširimo na druge igre i na taj način pomognemo svim gejmerima sa Balkana. Bilo da su oni iz gejming zajednice Hrvatske, BIH (Bosna i Hercegovina), Crne Gore, Slovenije ili Srbije.

Trenutna kategorija za ovu oblast se zove WOT za pocetnike i do nje mozete da dodjete klikom na ovaj LINK.

Vremenom kako se bude razvijala TWB zajednica TWB Saveti ce dobiti i svoje mesto u meniju ispod koga ce biti i ostale kategorije vezane za unapredjivanje i lakse shvatanje kako koja igra funkcionice i na sta je potrebno da obratite paznju.

Ako imate neko pitanje u vezi ove teme ili ste mozda spremni da se prikljucite TWB timu i na taj nacin da nam pomognete oko pomaganja drugima uvek mozete da nam se javite OVDE.

 

Good Luck and Have Fun!

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch