SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB je u drugoj fazi WGL gold lige – da, uspeli smo!

“Yo Adrian, we did it!”

Ko je gledao Rokija, zna koliko je sreće i zadovoljstva u ovom uzviku. Da drugari, prošli smo prvu fazu WGL Gold lige! 🙂 Ekipa LGEND bila je naša prepreka da ranije uđemo u Gold ligu, međutim, sada smo dali sve od sebe da se to ne desi ponovo. Iako rezultat 5-2 sugeriše da je sve bilo lako, hm, pa i nije baš. Bilo je nekih teških trenutaka kada je moglo svašta da se desi, međutim, koncentracija i naša želja bile su jače i eto nas u drugoj fazi. Očekuje nas po tri meča nedeljno, biće veoma teško, ali to je ono o čemu smo maštali proteklih meseci.

wgl

Druga faza se nastavlja već danas i na programu su četiri meča. TImovi SWIFT i OOPS-TTG igraju od 16h, a naš TWB će odmeriti snage sa timom RAGE.QUIT u meču sa početkom u 17:30h. Kasnije, od 19h igraju UTOPIA vs. GO HARD i KAZNA KRU vs. DiNG 20:30h. Svakako će biti teško. Vaša podrška bi nam puno značila. Dođite na https://www.twitch.tv/wgleu i budite deo našeg zajedničkog uspeha, mi ćemo svakako dati sve od sebe da se ova priča ne završi ovde. 🙂

Vaš TWB Gaming.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x