SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB FITNESS SPOTLIGHT

Da gejmeri na vežbaju samo mišiće palca i kažiprsta od miša i tastature dokazuje i primer da u mojoj teretani (tj gde ja treniram) imam dosta developera,gejmera i ostalih osoba iz oblasti gejminga i IT industrije.

Svi mi imamo želju da se malo posle napornih sati prodrmamo malo u teretani ispričamo neki dobar vic saznamo šta se kome u toku dana dogodilo do kog tenka su trenutno stali sa grindanjem i sl… Tako da nam odlazak u teretanu čini zadovoljstvo gde se osim toga što se srećemo sa dragim drugarima, kolegama sa CS-a, Lol-a vidimo one koje smo ukokali na Malinovci, takođe malo radimo na unapređenju duha i tela.

Ovde smo pokrenuli rubriku TWB Fitness Spotlight (namerno fitness jer smo na ovaj način hteli da ne zanemarimo žensku populaciju gejmerki kojih ima iha ha) pa smo odustali od naziva BB tj body building.

Pričaćemo o vežbama o planu ishrane treninzima i svemu mimo gejmerskih trenutaka. Kako da se malo posvetite i svom telu organizmu i na taj način pomognete svome telu da se bolje pripremi za sledeće nivoe i grindanja.

Sve što Vas bude interesovalo možete pitati, komentarisati pa čak možda i naučimo nešto od Vas.

Za one koji ama baš ništa neznaju vezano za ovu vrstu aktivnosti pokušaćemo da u narednim postovima malo pojasnimo sve pojmove, zablude i ostale sitne trikove kako bi i oni postali deo zdrave gejmerske nacije.

Takođe pričamo o hrani kao važnom faktoru za Vaše telo pa zato Vas molim odvojite malo vremena u toku dana da pročitate neke činjenice koje če Vam malo promeniti način pogleda na svet i olakšaju sate i sate dok provodite sedeći na stolici uz računar.

TO BE CONTINUED…..

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x