SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB FITNESS SPOTLIGHT- Sklek-

Za sve one koji su malo više orijentisani da vežbaju kod kuće imamo i takozvane vežbe “na suvo” koje možete vežbati bez odlaska u teretanu a dobro za njih je jer ih možete upražnjavati kad god to poželite. U narednim tekstovima opisaćemo Vam i te vežbe za one koji još nisu odlućili ua korak posete neke od teretana u Vašem gradu, mada sam ipak mišljenja da je u društvu sve bolje pa čak i vežbanje.

Sklekovi-PUSH UP

Po meni najbolja vežba za gornji deo tela,bez obzira da li idete u teretanu ili ne ovu vežbu ne smete “preskakati”. Naravno, postoji mnogo varijacija sklekova ali najpoznatije su muška i ženska. Jedina razlika je u tome što se kod ženskih sklekova vežbač oslanja na kolena, dok kod muških na prste na stopalima. Broj ponavljanja koji je po meni idealan je nekih 12-15 ponoavljanja u recimo 3 serije ali nemojte se preforsirati pa da posle tri dana za redom imate upale mišića i ne budete u stanju ni na tastaturi da kucate…..

Vežbu radite polako i bez brzanja. A na slikama se vidi pravilno držanje tela pri izvođenju ove vežbe.
Sklekovi utiču na ceo gornji deo tela: ramena, ruke i grudi i vežbom samo ojačavete taj deo tela što će Vam u kasnijim fazama rezultirati povečanu i ojačanu muskulaturu.

untitled-1

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2piedmontese

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x