SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB Balkan turnir – poslednji u ovoj godini

TWB Balkan turnir

Sutra, 30. 12. 2016. godine u 19h biće održan poslednji TWB Balkan turnir u ovoj godini. Ujedno, uspešno održavanje turnira i promocija eSports takmičenja na neki način predstavlja i vrhunac našeg delovanja ove godine, tako da na veoma lep način TWB kao organizacija može da zaokružu svoj rad u minuloj godini. Ovom prilikom pozivamo sve igrače sa prostora Balkana da se prijave i osvoje sebi pozamašnu svotu golda i FACEIT poena (koje opet možete konvvertovati u gold) kao nagradu za ovogodišnji napredak u igri World of Tanks. Vašu registraciju za TWB Balkan turnir možete popuniti sledeći ovaj link: https://www.faceit.com/en/wot_EU/tournament/ee0e0d09-089d-4ddc-a282-f3a072b409d6. Nadamo se da će vas biti u što većem broju, jer ćemo na taj način u narednoj godini obezbediti još bolje nagrade za sve one koji žele da testiraju sebe i pokušaju da odmere snage sa drugim timovima sa prostora Balkana.

TWB Balkan turnir

Pobednici prošlonedeljnog TWB Balkan turnira

Pobednik prošlonedeljnog TWB Balkan turnira je ekipa OpaCupa, dok je drugo mesto zauzela ekipa JSS. Da li će ekipa OpaCupa odbraniti naslov pobednika i u Novu godinu ući kao poslednji osvajač? Ili će to pak biti neki drugi tim? 🙂 Što bi Aca Stojanović rekao: “Pobednik može biti samo jedan. Dobrodošli u arenu gladijatora, gde će sa leve strane napadati jedan tim, a sa druge drugi! Jedno je sigurno, neko mora osvojiti gold!”

Neka je sa srećom svim timovima i neka vas prati dobar RNG. Takođe, u ime ukipe TWB želim da poželim svim našim drugarima srećnu Novu godinu, da se lepo provedete, ali pametno, bez nepotrebnog rush-a, duga je noć, valja čuvati HP. I da, da uzmete neku Kolobanovu medalju u situaciji 5vs.1…ako me razumete. Mada može i samo top gun, biće dovoljno za M. 😎

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3pragmatic

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x