SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB Balkan turnir #7 – Prvi petak 13. u 2017. godini

TWB Balkan turnir

TWB Balkan turnir #7 biće organizovan prvog petka 13. ove godine. Turnir će početi u 19:00, 13. Januara 2017. godine, a možete se prijaviti do 18:59 istog dana. Preporučujemo da prijavljivanje obavite što ranije, kako bi ste imali vremena pripremiti se za meč. Možete se prijaviti na sledećoj adresi: TWB BALKAN TURNIR #7 (3V3).

U slučaju da prvi put koristite FACEIT, detaljno objašnjenje oko pravljenja naloga i pravila našeg turnira možete pročitati ovde.

Ima mesta za sve!

Ukoliko smatrate da je petak 13. dan koji donosi lošu sreću i izbegavate kretanje van kuće (a i ko će da se kreće po ovoj hladnoći 🙂 ), dođite da se družimo. Ove nedelje maksimalan broj timova je 64, tako da će biti mesta za sve. 😉

TWB Balkan turnir #6 – timovi koji su nagrađeni

TWB Balkan turnir

Na prošlonedeljnom TWB Balkan turniru učestvovalo je petnaest timova, a kao i obično, prva četiri tima osvojila su nagrade. Prvoplasirani tim bio je GG WP, koji je u finalnom meču pobedio ekipu Knobovi. Pored njih, nagrade su osvojili timovi koji nisu uspeli da pobede finaliste u polufinalnim mečevima. To su ekipe: ASUS i Ding Ding.

Ovom prilikom im svima čestitamo na postignutom uspehu i zahvaljujemo se kapitenima timova GG WP i ASUS na veoma brzom dostavljanju in-game imena igrača.

Takođe, molimo kapitene timova Knobovi i Ding Ding da nam u što kraćem roku dostave in-game imena igrača slanjem poruke našoj FB stranici TWB-Balkan, kako bismo ih poslali Wargaming-u zbog isplate golda.

Ispod možete pogledati našu najavu za turnire koje ćemo organizovati svakog petka u 19 časova, samo za ljude sa Balkana. Trenutno najbrži način za zaradu golda i FACEIT poena. Prvoplasirani timovi zarađuju 800 golda po igraču, a turniri traju u proseku 45-60 minuta. Pa vi razmislite da li se isplati učestvovati. 🙂

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x