SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

TWB Balkan turnir #4

Pozdrav tenkisti! Kao što ste do sada već i navikli, TWB i ovog petka, 23. 12. 2016. godine organizuje TWB Balkan turnir na FACEIT platformi, samo za ljude sa Balkana. Turnir počinje u 19:00, a registracija timova je moguća do jedan minut pred početak turnira, odnosno 18:59. Broj ekipa je ograničen na 32, a ukoliko bude bio veliki odziv taj broj bi se mogao i uvećati na 64, a pored maksimalnog broja ekipa, mogao bi se uvećati i nagradni fond, koji je trenutno sledeći:

 

Prijavljivanje

Kao što je već napisano, prijavljivanje je moguće do petka u 18:59, a možete se prijaviti na sledećoj stranici: TWB Balkan turnir #4 (3v3), a ukoliko se prijavljujete prvi put na turnir na FACEIT platformi, detaljno objasnjenje kako to da uradite možete pogledati u našem članku TWB FACEIT turnir –  pravila, nagrade i način prijavljivanja.

Isplata nagrada

Molimo kapitene ekipa koje osvoje gold i FACEIT poene (1.-2.-3.-4. mesto) da nam pošalju email sa imenom svog tima i imenima iz igre igrača koji su u njemu igrali, kako bi mi spisak sa imenima igrača prosledili Wargaming-u i kako bi igrači dobili nagrade koje su osvojili. Igrači takođe moraju imati u vidu to da se za isplatu golda, nakon što mi pošaljemo spisak igrača, čeka 7-10 dana, a nakon što pošaljemo spisak imena, mi sa isplatom više nemamo ništa. Konkretno za ovaj turnir će možda biti i produženo vreme čekanja isplate zbog praznika.

Naša email adresa je: twb.esports@gmail.com.

Pogledajte najavu za naš turnir na snimku ispod.

 

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @nik_pen i @MiloshansTWB) i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x