SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Turnir maraton za kraj 2016.

Turnir maraton za kraj 2016. Wargaming nam je za kraj ove godine, tačnije za svaki dan poslednje radne sedmice ove godine, pripremio turnire.

Pozdrav tenkisti! Turnir maraton za kraj 2016.

Turnir maraton za kraj 2016.

Wargaming nam je za kraj ove godine, tačnije za svaki dan poslednje radne sedmice ove godine, pripremio turnire. Svakog dana će se povećavati potreban broj igrača u timu, kao i tier vozila kojima se igra turnir. Tako će prvoga dana (26. Decembar) moći da se igraju bitke 3 na 3 u vozilima prvog i drugog tiera, dok će se poslednjeg dana (30. Decembar) igrati bitke 7 na 7 u tenkovima devetog i desetog tiera. Što se prijavljivanja na turnir tiče, ne postoje ograničenja po pitanju toga na koliko se turnira neki igrač prijavio ili obavezan broj turnira na koji se mora prijaviti, a ukoliko želite odmah da se prijavite, to možete uraditi klikom na sledeći link: worldoftanks.eu/en/tournaments .

Raspored igranja je sledeći:

Pored nagrada u vidu Golda, koje možete pogledati na kraju članka, Wargaming je pripremio i nagrade u vidu hardware-a marke Logitech, za sve igrače koji učestvuju u turniru 26. Decembra i/ili 27. Decembra. Dobitnici nagrada biće izvlačeni uživo na zvaničnoj Facebook stranici World of Tanks-a u večernjim časovima 28. Decembra, a nagrade su sledeće:

  • G 302 Mouse  x2;
  • G 303 Mouse  x3;
  • G 230 Headset  x10.

 

Za sve one koji se dobro plasiraju na turniru, pripremljene su nagrade u vodu Golda, a svaki turnir imaće isti nagradni fond.

 

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @nik_pen i @MiloshansTWB) i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x